keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kiirusta ja väsymystä

Viime viikot on olleet melkoista haipakkaa, töitä on ollut enemmän kuin tarpeeksi ja siihen päälle vielä kaikki muut. Onneksi agility ja koirat antavat paljon mutta toki ne myös väsyttävät. Illat ovat kuluneet hyvinkin pitkälti koulutuksissa, epiksissä, talkoissa tai sitten vain koiria lenkkeilyttäen. Aamulla olen parhaimmillaan lenkittänyt ensimmäisen koiran jo seitsemän jälkeen, ruokkinut ja pissattanut kaikki sekä hypännyt autoon ennen yhdeksää. Luojan kiitos saan ottaa koiran töihin mukaan, joten Lillanin olen käyttänyt päivällä parilla lyhyellä kävelyllä taukojen salliessa. Maanantai oli hyvä esimerkki tällaisesta päivästä. Kuudelta kun myymälä suljettiin, lähdimme Lillanin kanssa ensin käymään kaupassa josta ajelimme Tornion kennelkerhon hallille. Siellä kävimme tietenkin lämmittelylenkin, raahasimme tavarat sisään ja rakensimme treeniporukalla radan.


Lillan ja pieni ystävänsä Jelkku <3


Väsymyksestä huolimatta jaksoin hyvin keskittyä koulutukseen joka oli taas kerran taattua Rauno-laatua. Radan alku oli todella kinkkinen ja me emme ihan vielä olleet sillä tasolla mitä se vaati. Tämähän ei kuitenkaan estänyt harjoittelemasta ja loppujen lopuksi saimme pätkän toimimaan aivan riittävän hyvin. Lillanilla oli taas kerran aivan superhauskaa ja se toimi hienosti. Jäähylenkki vielä yhdessä koirakavereiden kanssa kruunasi päivän ja yhdeksän maissa lähdimme ajelemaan kotiin.


Tiistai-aamuna olin sen verran laiska etten jaksanut herätä niin aikaisin että olisin ehtinyt käyttää ketään koirista lenkillä. Lillan lähti jälleen kerran mukaan ja illalla meillä olikin Hanna-Lenan treenit Arcticin hallilla. Teemana oli mutkaputkiin lähetys pimeistä kulmista ja tämä tuli kyllä todella tarpeeseen! Ei ollut aivan läpihuutojuttu ja kerran pienen kelpiparan pääkin ehti mennä aivan jumiin kun se ei tajunnut mitä siltä haluttiin :) Tykkään kyllä niin kovasti myös Hanskun tavasta opettaa, ihana kun on kaksi niin hyvää valmentajaa <3


Kuvassa voitokas Milo, ystäväni Riikan koira. Tämän kaverin kanssa juoksin Torkin kisoissa viime sunnuntaina kaksi nollarataa ja yhden vitosen saaden kolme luokkavoittoa <3 Ihana tyyppi!


Nyt onkin koirilla vapaat eli vain lenkkeillään ja perjantaina Lillan pääsee taas hierojalle. Viikonloppuna olisi tarkoitus ajella Ouluun ja käydä kurkkaamassa Avarian Sportdogsin uusi halli episten merkeissä. Katsotaan josko tuo pikkutypyn ujous vieraissa paikoissa lähtisi karisemaan ajan ja kokemuksen myötä, joten tavoite on saada se kulkemaan vapautuneesti ja niin että sillä on koko ajan kivaa! Saa nähdä kuinka meidän käy, pitäkäähän peukkuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti