torstai 7. helmikuuta 2019

Kaikista paras kelpie!

Eilen käytiin taas Torkin hallilla treenailemassa, tällä kertaa ostin paikan Annin treeneihin. Kävimme hyvissä ajoin kävelemässä ja lämmittelimme myös hihnassa hallin puolella, ulkona oli niin älyttömän kova pakkanen että ei siellä meinannut tarjeta ollenkaan. Samalla kun käveltiin, harjoiteltiin hieman Niinan kurssilla opittuja vippauksia molempiin suuntiin. Meitä ei ollut tunnilla kuin kolme, joten treeniaikaa oli oikein hyvin jokaiselle.


Äiti, vaikka onkin kylmä, niin tämä on noloa. 


Harjoittelimme pientä radan pätkää jossa oli samanlainen alku kuin maanantain harkoissa, eli rengas, putki, hyppy ja siitä sitten takaakierto. Tästä jatkettiin hyppy edestä ja välistävetona olisi vielä seuraava este. Meille oli Lilliksen kanssa ihan riittävästi haastetta päästä seuraava hyppy takaakierron jälkeen ja muutaman hutilyönnin jälkeen onnistuimmekin. Pitää ottaa asiaksi opettaa sille selkeä äänikäsky in-inniin, eli niin että se tietää milloin haluan sen hyppäävän esteen ohjaajan puolelta, helpottaa huomattavasti elämää.

Toisessa pätkässä tehtiin suora putki, pari hyppyä kaarron kautta ja siitä A-este. Lisäksi otin vielä hypyn kautta puomia ja siellä saatiin tosi kivoja onnistumisia. Kepit tehtiin lopuksi ja päätin olla rohkea ja laittaa vain neljä ohjuria, alkuun ja loppuun kaksi kappaletta. Lillanhan on niin innoissaan kepeistä nykyään että se lähti itse tarjoamaan pujottelua ennen kuin olin itse edes ajatellut! Siitä sitten vain kehumaan ja kannustamaan ja voi kuinka hienosti se meni <3 Yhtään virhettä se ei tehnyt! Tehtiin lopuksi myös erilaisia lähetyksiä joissa minun piti vain muistaa malttaa odottaa että se pääse rytmiin ja vasta sitten lähteä liikkumaan.
Kaikein kaikkiaan olin todella tyytyväinen treeneihin ja koiraan. Lähdössä oltiin kauniisti, ainoastaan yhden kerran se hipparoi perään josta seurasi hetki häkkiä ja sitten taas muistui säännöt mieleen. Lillerillä on taas perjantaina hieronta ja loppuviikko otetaankin rennosti ja annetaan opittujen asioiden hautua kaikessa rauhassa. Kyllä se on vain kiva koira <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti