tiistai 5. helmikuuta 2019

Hei me leijutaan!

Oi että mie tykkään tuosta pikku-kelputtimesta <3 Ja oi että mie tykkään minun ihanasta ystävästä joka vinkkasi miten voimme ratkaista tuon paikallaolo-ongelman <3 Nyt ollaan käyty kolmet treenit tällä uudella metodilla ja fiksuna likkana Lillan hiffasi heti homman. Jos ei kuuntele heti, ei pääse tekemään hauskaa. Pieni jäähy, noin 10 sekuntia omassa mökissä ja uusi yritys niin eipä ole tarvinnut jankata ja hokea. Katsotaan tuleeko se vielä testaamaan minua tämän asian kanssa, voipi olla, mutta tämä on ainakin hyvin mustavalkoinen keino tähän ongelmaan. Nyt sitten sama taktiikka epiksiin ja tulevaisuudessa kisoihin, lähtöalueen lähistölle häkki ja ei kun sinne vain jos ei kuuntele.

Älä äiti nipota, ota löysin rantein.

Lauantaina kävimme Riikan kanssa Torkin hallilla harjoittelemassa, on se kätevä kun sitä voi vuokrata tunniksi kerrallaan eikä ole edes pahan hintainen kahteen pekkaan. Teimme Lillerin kanssa keppejä ohjureilla ja niistä oli muistaakseni kaksi jo otettu pois. Niinan vinkin mukaan pidinkin lelun kädessä ja vedätin sillä ja lopuksi heitin sen jotta Lillan saisi jahdata liikkuvaa palkkaa. Ainakin omaan silmääni se oli huomattavasti nopeampi näin. Teimme myös puomia ja nyt pelkästään yksittäisenä esteenä otettuna alkaa ylösmenot olla aika jees-mallilla. Putken ja hypyn kautta tuli melkoisia loikkia kun vauhti kiihtyi joten tätä pitää harjoitella vielä apurimalla. Muutaman kerran se kokeili karata kontaktin alastulolta ilman lupaa kun olen tehnyt niin paljon nopeita vapautuksia, eli tätäkin alettiin työstämään. Lillan ei saa ennakoida ja vapauttaa itse itseään vaan sen on oikeasti kuunneltava. A-esteen edessä valssaamista harjoittelimme niin että Riikka oli alastulolla palkkaamassa ja saatiin pari ihan ok suoritusta aikaiseksi. Koko treenin aikana laitoin Lillanin häkkiin vain kaksi kertaa ja se otti niistä kyllä nopeasti opiksi, ei possuillut enää lähdössä. Keinua harjoittelimme myös, sekin alkaa olla mukavalla tolalla.Sunnuntaina meillä oli taas Teresan tokoa jossa harjoittelimme muun muassa perusasentoa häiriössä, kaukoja sekä liikkeestä maahanmenoa. Olin niin euforisessa tilassa edellisen päivän onnistuneista paikalla oloista että jotenkin kaikki vain sujui. Ehkä en stressannut mistään ja se välittyi myös koiraan ja saimme kehuja <3

Maanantaina meillä piti olla Raunon treenit mutta koutsin sairastuessa menimme sitten omatoimisesti harjoittelemaan. Ja edelleen hehkutan, koira pysyä nakotti lähdöissä niiiiin upeasti ja meni sen sileän tien maahan kun käskin! Ensimmäisenä esteenä oli rengas ja huomasin että siinä meillä on työstettävää. Lillan hajotti sen pariin kertaan palasiksi ja mitä videolta olen katsonut voi syy hyvinkin olla minun ohjaavassa kädessäni. Aina kun käsi laskeutuu ja Lillan on vielä estettä suorittamassa, se tiputtaa takajalat alas ja hajottaa esteen. Pitänee perehtyä tähän seuraavalla kerralla. Kokeilin myös ottaa kunnolla sivuttaisetäisyyttä eikä se vaikuttanut mitenkään, hyvin eteni silti. Puomi tehtiin kerran ja se oli hyvä, enempää ei jankattu. A:lla teimme taas kaikenmaailman sirkustemppuja ja Lillanin pitää vain oppia kestämään, tätäkin vain treeneihin mukaan niin kyllä se siitä. Keinuun olin tosi tyytyväinen, sen Lillan suorittaa oikein reippaasti ja rohkeasti. Kepeistä jätettiin nyt taas ohjureita pois ja otettiin niitä pari kertaa esteenkin kautta ja oikein kauniisti pujoteltiin. Pari kertaa se tuli viimeisen ohjurin ali ja yli kun hetsasin ja vedätin oikein tosissani, mutta loppujen lopuksi sujui kyllä.Saahan nyt hetken olla ihan onnellinen ja tyytyväinen? Pitkään on ollut kaikenmaailman ongelmia joten nyt aijon kyllä hetken vain nauttia yhteisestä tekemisestä, meillä on ihan sikakivaa yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti