perjantai 27. joulukuuta 2013

Näyttelyharjoituksia REINON (?) kanssa

Täällä taas! Onpas vain ihanaa kun on "lomaa" ja saa olla kotosalla ja hoitaa otuksia sekä siivota kotia! Reino ja Rymy ovat olleet joka päivä sisällä tunnin tai pari ja ovat ihan innoissaan kun saavat sohvalla kölliä ja jyrsiä luita. Tälläkin hetkellä molemmat retkottavat olohuoneessa oikein tyytyväisinä ja äsken treenasimme Reinon kanssa näyttelyasentoa. Huomenna on Pellossa mätsärit jonne suuntaamme Karon ja Humun kanssa. Reino ei siis millään haluaisi seistä kaikilla neljällä tassutimella! Sillä on tasan kaksi vaihtoehtoa; joko se nousee kahdelle jalalle tai sitten se istuu. Nyt tuntuu että se EHKÄ hiffasi mistä on kyse, tässäkin on kyse vain oikea-aikaisesta palkkaamisesta ja minun reaktionopeudestani. Noh, ajattelin että esitän sen oikein tosi sievässä bling-bling-hihnassa niin tuomari voi sokaistua sen säihkeestä eikä huomaa meidän törttöilyjä ;)

Joulupäiväkin meni oikein leppoisissa merkeissä, emme jaksaneet edes paikallisessa käydä. Onneksi naapureilla oli samat fiilikset ja he tulivatkin tänne saunomaan. Ilta oli oikein mukava ja voin sanoa että paljon mieluummin vietän sen juurikin noin, hyvien ystävien seurassa ja kotona. En halua maksaa itseäni kipeäksi siitä että joudun katselemaan kaikenmaailman pösilöitä. Ei sillä, toisaalta olisi ollut varmasti ihan kiva nähdä niitä tuttuja joita ei muuten täällä oikein näe, mutta en oikein usko että baarin metelissä tulee kuitenkaan juteltua kunnolla.

Reino nautiskelee

Miten tän saa poikki?!Tänään olin töissä ja "loma" taas jatkuu, edessä on kolme vapaata. Kotiin tullessani kävin viemässä hevoset sisälle, siivosin ja purutin karsinat ja ruokin muorit.Tämän jälkeen hain tuhokaksikon sisään ja ne taistelivat ja vuoroin löhösivät sohvassa pitkin pituuttaan. Rymyn tassu on jo huomattavasti parempi, mutta en uskalla ottaa mitään riskiä sen paranemisen suhteen ja se saa jäädä huomenna joko kokonaan kotiin tai sitten se majailla autossa kuljetushäkissä odottamassa mätsäreiden ajan. Ilmakin pitäisi olla sopivan lauha, niin sillä ei tule liian kylmä eikä liian kuuma ja se pääsisi kuitenkin mukaan.

Ystävät

Handleri, Tähti ja manageri


Laitan tähän postaukseen mukaan myös lisää messarikuvia joita sain muistitikulle Marilta, aika mukavia otoksia oli tullut!

Miten teidän lukijoiden joulunaika on mennyt? Oletteko koirailleet tai hevostelleet paljon? Postauksiin saa myös kommentoida, on ihan mukava tietää lukeeko tätä edes kukaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti