keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Ihana aatto!

Nyt on viimeinkin aatto ohi ja oli ihanaa taas kerran. Aamulla heräsin ja vein heposille heinät ja hain koirat sisään syömään aamusafkat. Koirat olivat oikein tyyvyäisiä, mitä nyt Rymy ontui vielä sitä kipeää tassuaan mutta sekin näytti jo ihan hyvältä. Aamupäivästä kävin mummolassa viemässä lahjapaketteja ja siitä jatkoin anoppilaan jossa join aamukahvin ja samalla katselin ruuanlaittoa ja kaikkea ihanaa joulutohinaa.

Laittelin itseni suhteellisen edustuskuntoon ja ja lähdimme viemään joululahjat Jonin kummipojalle sekä maailman parhaille naapureille (ja nyt en puhu niistä kaameista valittajista jotka ovat toiset naapurimme!). Tämän jälkeen menimme anoppilaan jossa oli Jonin ja Karon molemmat isovanhemmat ja söimme vatsamme täyteen. Avasimme lahjat joita oli tullut taas ihan liikaa! Paras lahja ikinä oli appivanhempieni ostama jumpsuit, se oli musta jossa oli pinkkejä merkkejä. Hauskinta oli että myös Karo ja Joni saivat samanlaiset, Jonilla oli vain erivärinen. Kiitos Maarit ja Onni!

Meikäläinen uudessa jumpsuitissa ja Viljo-mummeli


Lähdimme anoppilasta ja ajelimme äidin ja Anttonin luo jossa söimme hieman lisää ja Anttu sai aukaista lahjat. Olin odottanut eniten suolalohta ja äidin tekemää luumurahkaa ja voi luoja että mänttäsin syödä. Leikimme myös Antun puhelimella MixedUp-sovelluksella jossa sekoitetaan kahdet kasvot keskenään. Herranen aika että me naurettiin! Se oli kyllä hauskinta huvia pitkään aikaan!

Viljo avaa pakettia (joka ei muuten ollut edes sen oma, se varasti sen Onnilta :)

Hihhih., kun omat on aukaistu niin pöllitään toisten lahjat 


Seitsemän maissa ajelimme takaisin kotiin ja haimme Karon meille kylään (tästähän alkaa muodostua jo perinne!) ja istuimme juttelemassa ja kuuntelemassa musiikkia. Veli (Karon hellu ja Nemon omistaja) tuli myös ja sain lahjaksi vielä ihan uskomattoman hienon jutun: viidenkymmenen euron lahjakortin Hallin Herkkupuotiin! Ajattelin että ostan Reinolle samanlaiset valjaat kuin Rymylle ja lopulla rahalla pojille ruokaa.

Oli oikein ihana joulu ja tänään ajattelin ottaa oikein rennosti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti