maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulutohinoita

Tänään oli viimeinen työpäivä ennen pitkiä vapaita ja oli kyllä tosi hiljaista. Tein töissäkin aikani kuluksi joulusiivouksen ja saimme aivan ihanat joululahjat työnantajaltamme, Jensen sänkymalliston Perfect Pillown! Olenkin siitä haaveillut mutta en raaskinut ostaa sillä hintaa sillä oli lähemmäs sata euroa. Kiitos, tämä tyttö on nyt onnellinen! Töiden jälkeen kävin vielä viimeisillä joululahjaostoksilla ja kävin viemässä serkkutytölleni pienen lahjan.

Onneksi isä oli hakenut päivällä Rymyn lääkkeet ja jättänyt ne matkallaan meille. Ei ollut kuulemma kipeä tassu paljon menoa haitannut, se oli taas vaihteeksi hyppinyt kuin kenguru varmaan metrin loikkia ilmaan. Kun pääsin kotiin, vein hevoset sisälle ja siivosin boksit ja sen jälkeen pääsivät koirat tunniksi sisään siliteltäväksi ja Rymy sai ensimmäisen lääkkeensä. Se on niin ahne että tabletti meni pureskellen alas ilman mitään vaikeuksia, hassu tyyppi.

Muuta tänään en ole sitten ehtinytkään tehdä, huomenna olisi sitten jouluaatto, kerrassaan ihanaa! Laitetaan tähän loppuun vielä pieni videopätkä meidän muutaman viikon takaisista treeneistä, toivottavasti päästäisiin pian hallille, en malta odottaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti