tiistai 6. elokuuta 2013

Tyyli(tön)!?

Nyt mulla on pitkästä aikaa ihan kunnon ulkonäkökriisi! Se on muhinut jo pidempään ja hyökkäsi nyt täydellä teholla päälle, perhana sentään! Ajattelin että kun alkoholin jättää pois, niin paino putoaa maagisesti heti monta kiloa mutta paskan marjat sentään: olen sitten lihonut heti kättelyssä melkein kaksi kiloa! JA ennenkuin joku ehtii viisastelemaan että nyt se valas on syönyt senkin edestä niin ehei, enpäs olekaan. Olen elänyt harvinaisen terveellisesti, töissä olen hakenut ruokaa K-supermarketin lounastiskistä, ihan normaalia lohilaatikkoa, kaalikääryleitä jne. enkä ole herkutellut. Kaiken tämän lisäksi liikun suhteellisen paljon, niin en ala kun en laihdu! Jos vielä kahden viikonkaan päästä ei ole paino lähtenyt laskusuuntaan menen kyllä lekurin puheille tämän asian kanssa. Mutta mutta... tästä päästään seuraavan asiaan. Haluaisin kerrassaan uuden tyylin, uudet hiukset ja uusia koko vaatekaappini sisällön. Tämän teen tasan tarkkaan heti kun laihdun, se on vissi ja varma. HALUAN UUDISTUA JA OLLA NÄTTI!! Viime aikoina olen tuntenut olevani vain varjo siitä miltä olen joskus näyttänyt, nyt haluan keskittyä vaihteeksi itseeni kunnolla.

Jotta saisin pontta laihdutukseen ja tyylinmuutokseen, olen listannut ihan superkauniita ihmisiä joissa on jotain persoonnallista, sellaista karismaa mikä pysäyttää. Olkaa siis valmiina, tästä lähtee!


                                                        SHANE-KATHERINE MOENNIG


 
 

 
 
 
Shane, mitäs tähän lisättävää. KAIKKI jotka ovat joskus katsoneet L-koodia, eivät voi olla erimieltä. Tyyli, asenne, olemus ja ihan kaikki on kohdallaan. Tässä on ihminen jota on mielenkiintoista katsoa, kuunnella ja ihastella. Persoona isolla P:llä.

                                                  CARMEN-SARAH SHAHI

 
Jestas miten kaunis nainen! Mieletön kroppa, kauniit kasvot ja mikä kummallista, kauneinta on mielestäni hieman ylisuuri nenä :) Carmenin tyyli on ihana, siinä yhdistyy sopivasti seksikkyys ja rennot hupparit.


                                                   
                                                        HAYLEY WILLIAMS


Ihana tukka!! Räväkkä, hoikka ja kauniit piirteet, tahtoo myös!

Kauniita, rohkeita ja ihania naisia! Sellainen minäkin tahdon olla, löytää oman tyylin jossa viihdyn ja tuntea kehoni olevan sopusoinnussa sen sisäisen fiiliksen kanssa. Haluan pois siitä varjosta mihin olen jotenkin ajatunut ja saada itseni kuntoon. Itsestäni se on kiinni, sen tiedän, mutta tie on pitkä ja sitä tallaillessa täytyy pitää tavoitteet kirkkaana mielessä ja aina välistä ihastella tällaisia tsemppimotivaatiokuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti