sunnuntai 11. elokuuta 2013

Treeniä!

Jepulis, nyt alkaa homma rullata! Paino on viimeinkin alkanut laskemaan, nyt on kahdessa viikossa lähtenyt 1,5kg. Kaikista iloisin olen siitä, että olen kuntoillut joka päivä, milloin olen käynyt juoksulenkin, milloin treenannut painoilla tai käynyt reippaan kävelylenkin. Syömisenkin olen saanut pysymään tosi hyvällä mallilla, ruokapäiväkirja auttaa tosi paljon luomaan kokonaiskuvaa ja pysymään järkevissä rajoissa. Ja oikeasti ihmiset, juokaa vettä paljon! Sitä kun hoetaan joka paikassa niin ei se ihan tyhjää puhetta ole! Itsellä menee kahdeksan tunnin työpäivän aikana noin 2-3 litraa vettä ja se pitää tosi hyvin "napostelunälkää" loitolla!



Heh, selasin vanhoja kuvia ja tukkatyylejä, ei VARMAAN arvaa kuka on ollut inspiraation lähteenä ;)
Alkuperäinen...

...ja kopio :)

Toissapäivänä innostuin illalla lähtemään vielä juoksemaan ja sitten värjäsin hiukset ihan pikimustaksi, tulipahan ainakin vaihtelua! Jatkoin kotikampaamolinjalla ja rapsasin latvoista muutaman sentin pois ja saksin vielä otsiksen. Tykkäsin kovasti, tyyli muuttu kertaheitosta erilaiseksi ja yllättävän hyvin nuinkin tumma väri mulle sopi. Oli kiva olla töissäkin seuraavana aamuna kun ihmiset huomasi heti muutoksen ja sai paljon positiivisia kommentteja :)

Tosi tyylikäs räpsy, mutta tuosta näkee vähän uutta tukkaa


Koirien kanssa ollaan treenattu kovasti: eilen käytiin äitin luona ja esiteltiin Paula-siskolle kuinka hienoja poikia meillä on :) Siinä oli hyvä katsoa kuinka tutut liikkeet suoritetaan vieraalla paikalla. Illalla lähdin vielä Reinon kanssa lenkkeilemään. Olimme sopineet Marin kanssa että tavataan pyörätiellä (yleensä menen hakemaan Marin ja koirat pihasta) mutta nyt mukaan lähti yksi Marin kasvateista, nuori uros Benny ja ajateltiin että molemmille ipanoille tekee varmasti hyvää harjoitella ohituksia. Olin tosi ylpeä Reiskasta, se otti heti kontaktin ja mentiin ohi kuin ei mitään toista koiraa olisikaan! Jes, on tuosta harkkaamisesta ollut oikeasti jotain hyötyä! Pojat on muutenkin olleet lenkillä paljon parempia, kummankaan hihnat eivät juurikaan kiristy poikkeustilanteita lukuun ottamatta, mutta ajan kanssa uskon kaikkien ongelmien kyllä ratkeavan.



Tänään harjoiteltiin Rymyn kanssa näyttelyasennossa seisomista ja kehässä juoksua. Se köpötteli oikein kivasti vierellä ilman kontaktia kuten kuuluukiin. Seisominen tahtoi olla vähän ongelmallista kun se selvästikin halusi laskea pepun alas koko ajan ja katsoi vähän loukkaantuneena kulmiensa alta kun siitä ei palkkaa saanutkaan, riepuraukka! Reinon kanssa otettiin onnistuneita pätkiä seuruuta, paikalla oloa ja luoksetuloa. Myös maahanmenoa treenattiin ja sitä tarvitsee todellakin kerrata. Se osaa kyllä nyt olla oikeassa asennossa eikä enää köllähdä takajalat jommalle kummalle puolen, mutta se tarvii vielä selkeää käsimerkkiä suullisen käskyn lisäksi.

Ensi viikon treenitavoitteet alla molemmille:



Rymy

- kehäjuoksu sujuvaksi ja tasaiseksi  
                                    
- seisominen asennossa kymmenen sekuntia





Reino

- maahan ilman käsimerkkiä










Toki nämä eivät ole ainoita asioita mitä tulevalla viikolla harkataan, johan siinä kyllästyy kuka tahansa! Nämä ovat vain päätavoitteet mihin pyrin, katsotaan miltä näyttää ensi viikon sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti