tiistai 22. toukokuuta 2012

Raskaita aikoja

Apua, jännittää huominen klinikkareissu ihan mahdottoman paljon! Lähtö on siis kello seitsemän aamulla ja aika Oulun hevosklinikalle on 9.45.

Lirika on ollut tosi pirteä ja iloinen viime päivät, tänäänkin se riehui ja tyhmäili tarhassa kuin pikkuvarsa ja hirnui aina välillä. En ole uskaltanut antaa sille heinän lisäksi muuta kuin pari kourallista kauraa ja pellavapuuron iltaisin. Tiedän että turha sitä on etukäteen murehtia mitä sieltä mahasta löytyy mutta pelottaa silti. Pessimisti ei pety, on mottoni, mutta uskon että tulen olemaan niin totaalisen murheen murtama jos tulee kamala tuomio. Huh, odotetaan nyt kuitenkin huomiseen, ei kai tässä nyt muuta voi.

Töissä oli aika jees päivä, sain paljon juttuja aikaiseksi ja löysin uuden ihanan toimittajan! Saamme toivon mukaan niin upeita ratsastushousuja ettei tosikaan! Vautsi, en jaksa odottaa että uudet tuotteet tulisivat ja pääsisin esittelemään niitä asiakkailleni. Huomaa kyllä että on kesä tuloillaan, käy todella paljon ihmisiä ja varsinkin hevosenkengät tekee kauppansa paremmin kuin hyvin.

Mietiskelin tässä että olen tainnut löytää kutsumusammattini: rakastan asiakaspalvelutyötä (okei, en aina :), mikään ei ole ihanampaa kuin tutustua uusiin tuotteisiin ja trendeihin ja voin hyödyntää hevososaamistani täysillä. Kaiken kukkuraksi olen saanut ihania ystäviä ja tuttuja asiakkaistani ja mikäs sen mukavampaa kuin kahvistella ja jutella hevosasioista työajalla ihan luvan kanssa!

Käykäähän kaikki lukijat katsomassa seuraava linkki: http://www.facebook.com/pages/Lakkap%C3%A4%C3%A4-L%C3%A4nsiraja-Oy-Hevostarvikkeet/342893569073515, siellä arvotaan kaikkien hevostarvikkeita ostaneiden kesken upea KEP-kypärä, arvo 499€.

Hitsit, Nordic-tv tökkii taas, mulla kun on pahimmoilleen kesken True Blood ja Vampire Diaries joten argh!! Tässä kuitenkin hiukan helpotusta tuskaan, TB:n theme song on ihan paras!

http://www.youtube.com/watch?v=t0eQL5R3bw4

Nyt pitäisi mennä saunan kautta nukkumaan että jaksaa aamulla herätä ajoissa laittamaan hevonen matkustuskuntoon mutta on niin levoton olo ettei sitä osaa oikein rauhoittua. Plääh... kirjoittelen huomenna sitten lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti