perjantai 26. joulukuuta 2014

Joulun treenejä

HOX HOX! Muistakaa osallistua arvontaan täältä!!!

Joulun vapaat ovat menneet pitkälti hevostellessa, kävin aattona ensin ratsastamassa tallin tuntiponin Nellyn joka oli varsin mukava tapaus. Nelly joku kylmäverinen risteytys, paksu ja pyöreä ja oikein mukava ratsastaa. Lähinnä tutustuimme vain toisiimme ja haettiin nappuloita millä homma pelaa. Se oli oikein nöyrä ja vastaanottavainen ja teki kaiken niin kuin pyysin. Laukka sille oli vielä selkeästi vaikeaa, etenkin oikeaan suuntaan. Muuten voin sanoa että se on sellainen hyvän mielen poni, mielelläni menen sillä toistekin!

Alla video jonka rakas pikkuveljeni kuvasi, mukana siis asiaankuulumatonta materiaaliakin...Joulupäivänä menimme tallille lapsuudenystäväni Ellun kanssa joka on myös minun laillani aloittanut ratsastuksen pikkunanaperona kyseisellä tallilla. Ensin ratsastin Pablon jolla menin tällä kertaa kangilla. Se oli alusta asti tosi mukavan tuntoinen, oikein venytti käyntiaskelta ja oli hyvällä tuntumalla. Lähes samantien aloin kevennellä ja kun se oli oikein lämmennyt uskalsin istua alas. Herrajee mikä ravi sillä on, tuntuu että lentää katosta läpi! Mutta ehkä mulla on kunto kasvanut aavistuksen, sillä vaikka eihän tuo nytkään vielä ihan mestarilliselta näyttänyt, en sentään lennä puolta metriä satulasta ilmaan. Laukka pyöri hyvin, mutta vieläkin se vasemmassa kierroksessa tahtoo herkästi heittää takapäätään sisälle, tämän kanssa pitää olla tarkkana!Alla video Pablosta nyt hieman aikuisemman kuvaajan toimesta :)Seuraavaksi oli tarkoitus pitää Ellulle tunti Nellyllä, mutta sisälle tuotaessa poni tärisi ihan kauttaaltaan joten mittasimme siltä kuumeen ja kipeähän se oli. Onneksi Pilgrimin hoitaja oli pyytänyt minua käymään puolestaan ratsastamassa joten kippasin Ellun sen kyytiin ja pidin tunnin. Hienosti meni, Pilleri ei riekkunut mitään tyhmää ja kaikilla oli oikein hyvä mieli tunnin jälkeen. 
Vielä karsinoiden siivous, hevosten hoito ja ruokien laitto ja pääsimme molemmat lopen uupuneina kotiin saunomaan ja lepäämään.

Tänään pitäisi lähteä jälleen kerran treenaamaan, tällä kertaa Oona pitää mulle puomitunnin Pablolla, jännää!


2 kommenttia:

  1. Hei noi videot ei näy -ainakaan puhelimella :( Kannattaa liittää ne youtuben kautta, ellet oo niin tehny. Mut sulla on hirmu kiva blogi! :D

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva kuulla että tykkäät! Youtubesta olen laittanut, mutta jos ei näy niin Lirika209 videoista löytyy!

    VastaaPoista