keskiviikko 6. elokuuta 2014

Pikapäivitys

Pikapäivitystä tähän väliin. Maanantain meillä alkoi taas pienen tauon jälkeen tapakasvatuskurssi ja yllättäen kentällä oli taas aivan älyttömän kuuma! Siinä helteessä herpaantu koira kuin koira, ohjaajista puhumattakaan. Meillä oli koossa kuitenkin tosi hyvä ryhmä, ja toivottavasti kaikki saivat ensimmäisestä kerrasta jotakin irti. Itselle kävi vain hieman hassusti kun esimerkkikoiran kanssa näytin pujottelua. Koira meni hyvin ja kun lähdin tehtävän jälkeen viemään koiraa takaisin omistajalleen, huomasin että koko kämmen oli ihan veressä. Siis ei mitään havaintoa missä vaiheessa hammas oli osunut, sillä en tuntenut minkäälaista kipua eikä harjoituksessa ollut mitään sellaista tilannetta että olisin hammasta tarkoituksella voinut saada. Ehkäpä koiran ottaessa palkkaa kädestä sen purukalusto on jotenkin osunut ja kun kyseessä on rotikka, niin ei tarvi paljon kolahtaa että jälki tulee. En kuollaksenikaan muistanut milloin olen viimeksi käynyt ottamassa jäykkäkouristusrokotteen joten seuraavana aamuna kohti Tornion terveyskeskusta. Antibiootteja en saanut vaikka käsi olikin hieman tulehtunut, mutta onneksi se oli tänä aamuna jo huomattavasti paremman näköinen.



Reinon ja Rymyn kanssa ollaan lenkkeilty ja leikitty. Rymy on ruvennut menemään lenkillä koko ajan paremmin, ollaan harjoiteltu äänikäskyjä askellajeihin, eli kun kävellään niin sanon käynti ja kun hölkätään, käskynä on ravi. Aika hyvin se on nämä hoksannut ja sen ravi on juuri minun hölkkävauhtiin sopiva. Nyt se ei ole ollenkaan liian paksu, ruokavalio on oikeassa suhteessa liikuntaan, eli oikealla tiellä ollaan. Reinon kanssa leikin maanantaina piilosta pihalla, jätin sen portaille odottelemaan että menin piiloon ja kutsuin sen sitten etsimään. Aina kun se löysi minut, palkkasin sen nameilla. Oltiin myös hippaa, hitto mikä paniikki tuli kun juoksin autoa ympäri sitä karkuun ja en nähnyt missä se tulee, etenkin kun se huomasi vaihdella suuntaa vähän väliä :) Hauskaa oli joskus ihan vain leikkiä ja leikin varjolla vahvistaa luoksetuloa.



Hei ja hoi! Mitäs mieltä muuten te olette, tehdäänkö tulevasta Helsingin reissusta videopostaus? Yritän toteuttaa sen hieman laadukkaammin kuin viimeksi, kone sylttäsi laadun ihan totaalisesti ja videon käsittely meni päin prinkkalaa. Josko nyt onnistuisi paremmin, saa nähdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti