maanantai 26. toukokuuta 2014

Suloisinta ikinä!

Heissan taas! Lauantai ja sunnuntai menivät jälleen kerran Aimella ratsastaessa ja tunnin pidossa. Lauantaina menin itse ja treenasimme tosi paljon siirtymisiä. Laukasta seis ja siitä taas laukkaan jne. Poni oli todella herkkä ja kuunteli istuntaa mielettömän hyvin! Mahtava fiilis kun tuntee miten ne takajalat siellä työskenteleekään ja mennään ylämäkeen. Jotta ei aivan hauskanpidoksi olisi mennyt, Aime päätti eräässä laukannostossa että nyt lähdetään ja lujaa, mielellään myös pukkien kera. Äkkiä se kuitenkin rauhoittui ja jatkoi täysin tyytyväisenä työskentelyä. En mennyt kovin kauaa, poni oli niin superhyvä alusta asti että tänään se pääsi hieman helpommalla.

Poneilun jälkeen meillä oli vielä Reiskan kanssa aksatreenit kentällä ja ne eivät menneet tällä kertaa kovin vahvasti. Se ei ollut laisinkaan keskittynyt ja otti hatkat monta kertaa. Kun sain sen kerran radan läpi runsaalla palkkaamisella, olin aivan tyytyväinen. Toisella kertaa se karkasi taas, joten päätin että sille riittää reenailut ja se saa mennä jäähylle. Tämä on oikeasti hyvä taktiikka, eli jos koira ei kiinnostu tehtävästä vaan puuhailee omiaan, se viedään esim. kuljetushäkkiin ja ei anneta sen olla harjoitusalueella laisinkaan. Tämä on ainakin vaikuttanut Reinon possuiluihin positiivisesti.

Sunnuntaina Aurora ratsasti taas Aimella ja sen jälkeen läksimme meille ponia katsomaan ja kuvailemaan. Alla kuvat, voiko mitään suloisempaa ollakaan kuin pieni karvainen otus joka nauttii auringosta?


1.


2.


Ihana, rakas pieni tuittupää! Tällä viikolla se muuttaakin Kristalle, tai oikeastaan se menee ensin miehelään Rovaniemelle, toivottavasti se tiinehtyisi ja kaikki sujuisi hyvin. Tuntuu varmasti alkuun todella tyhjältä kun tallissa ei ole enää yhtään karvaturpaa mutta onneksi saan kuitenkin tuttujen hevosia käydä hoitamassa. Laitetaan vielä loppuun muutama söpöilykuva, olkaapas hyvät!

                                                          
3.

4.

5.

6.

7.


8.
 
 
Mikä oli lempikuvasi?

2 kommenttia: