sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Harkkoja ja humputtelua

Torstaina oli aivan ihanat treenit taas vaihteeksi! Pääsin töistä tuntia aikaisemmin kuin normaalisti ja olipas ihana ajella kotiin valoisan aikana. Ehdin hyvin viedä hevoset sisälle ja siivota karsinat ennen Pelloon lähtöä, tämä helpottaa huomattavasti iltahommia kun ei enää kymmenen jälkeen illalla tarvi lapata paskaa karsinoista. Matti toi Fannin kyydille ja nappasimme vielä Annen ja Friidan mukaan kyliltä ja ajoimme Rohki-Hallille.

Harjoittelimme tällä kertaa tosi hauskaa rataa joka muistutti meitä viime kesän Ylitornion treeneistä kovasti: oli putkea, pituutta, rengasta ja melko suoria linjoja. Reino oli aluksi tosi ärsyttävällä tuulella ja ajattelin että se varmasti karkaa radalta omille teilleen. Onneksi olin tällä kertaa väärässä ja Reino keskittyi täysillä tehtävään. Ari antoi hyvän ohjeen että suorituksen lopettamiseen, sillä Reino tahtoo hieman lähteä siinä vaiheessa haahuilemaan omiaan. Kun päästään maaliin, kehutaan ihan hurjasti ja saman tien viedään häkkiin jotta sille jäisi mahdoton hinku jatkaa tekemistä. Tämä pitää muistaa joka kerta niin eiköhän sillä saada nostettua lisää kierroksia.



Huomasimme myös että alussa Reino saattaa lähteä jopa hieman laiskasti liikkeelle, joten nyt kokeilimme sitä että Ari piti Reinosta kiinni ja minä houkuttelin ja innostin sitä ja kun se oli aivan kierroksilla se päästettiin irti. Oli muuten super hyvä rata! Kepitkin menivät huomattavasti paremmin kuin aikasemmin, menoon alkoi tulla hieman rytmiä ja vauhtia, jes.

Eilen kävin pitkästä aikaa yhtään missään tuulettumassa, Tornion Umpparissa oli nimittäin Cheekin keikka. Väsytti niin maan mahdottomasti mutta ei se auttanut, olin luvannut kavereille lähteä. Lauloimme ensin kaupunginhotellissa karaokea ja kymmenen jälkeen suunnistimme Umpitunneliin jossa oli paljon tuttuja ja aika kului nopeasti. Itse artisti saapui paikalle vasta kahdentoista jälkeen mutta olihan se odotuksen arvoinen, ihan huippu livenä. Pienen pieni vatutus kyllä iski kun ihanat teinit tukka silmillä kaatoivat juomat päälle, tönivät ja kaatuilivat mutta sain temperamenttini hillittyä ja keskityin keikkaan. Kotiin lähdin yhden maissa ja olipas ihana käpertyä oman rakkaan viereen lämpimän peiton alle.


Todistetusti olen laittautumassa ja lähdössä juhlimaan, harvinaista

Tänään olisikin Pellossa ensimmäinen kerta tapakasvatuskurssin ohjausta, saas nähdä miten siellä sujuu, siitäpä sitten seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti