lauantai 22. maaliskuuta 2014

Blogit joita luen

Ajattelin tehdä vaihteeksi hieman erilaisemman postauksen, ja nyt saatte lukea mitä blogeja minä itse seuraan säännöllisesti!

Tanssiva Lordi

http://tanssivalordi.blogspot.fi/

Kyseiseen blogiin tutustuin puolivahingossa kun ystäväni linkkasi osoitteen jotta näkisin videon hänen hevosestaan. Kerran sitä alettuani lukemaan olin totaalisesti koukussa. Liityin lukijaksi niihin aikoihin kun kirjoittajan hevonen jouduttiin lopettamaan todella harmillisen onnettomuuden seurauksena. Teksti oli niin sydäntä riipaisevan liikuttavaa että itsellekin nousi kyyneleet silmiin. Blogi käsittelee pääasiassa Sannan (kirjoittajan) hevoselämää ja hän kertoo todella monipuolisesti ja kiinnostavasti ratsastuksesta. Suuri plussa on videot joita on paljon, samoin kuvat. Ratsastaja vaikuttaa tosi taitavalta ja hevonen on laadukkaan oloinen nuori ruuna. Postaustahti on noin 1-3 kirjoitusta viikossa mikä on tällaiselle blogiaddiktille oiken hyvä määrä!

Arjen ninjailua

http://laepinelamaa.blogspot.fi/

Todella suosittu blogi jota olen lukenut jo pari vuotta. Laura kirjoittaa nasevasti eikä säästele itseään teksteissään mikä tuo blogiin aidon tunnelman. Kirjoittaja on ollut pitkään kiistanalainen persoona julkisilla foorumeilla ja varmaan sen vuoksi minäkin hänen blogiinsa alun perin eksyin. Itse kuitenkin tykkään aidon ja mukavan oloisesta tyypistä ainakin näin tietokoneen ruudun toiselta puolen ja onkin ihan mahtavaa kuinka aktiivisesti hän jaksaa kirjoittaa laadukkaiden kuvien kera. Mukava lukea nuoren hevosen kehityksestä ja nähdä ne huonotkin päivät, blogista ei tule sellaista kuvaa että elämä on pelkkää juhlaa.

Puoliverinen prinssi

http://puoliverinenprinssi.blogspot.fi/

Tästä tulee joka kerta niin hyvälle mielelle ettei tosikaan! Susanna kirjoittaa ihan omalla tyylillään, huumoria on mukana aimo pläjäys ja aina niin ilmeikäs Nuutti-hevonen tuo sitä jo olemalla oma itsensä. Tämä blogi ei sovi tosikoille ja tylsimyksille, harvoin olen lukenut näin mukavalla otteella kirjoitettua hevosblogia.

Sophia Backlund

http://sophiabacklund.blogspot.fi/

Tässä blogissa kiehtoo kirjoittajan hienot hevoset, ihanat ja kalliit varusteet ja lähinnä se, kuinka erilaista harrastaminen voikaan olla kun siihen on paremmat resurssit kuin normaalisti. Kirjoituskieli ei ole välttämättä kovin virheetöntä, mutta videoita ja kuvia on paljon. Lisäksi postaustahti on huima, viikossa saattaa tulla jopa 4-5 uutta kirjoitusta. Minusta on ihana seurata kuinka joku jaksaa noin tavoitteellisesti viedä itseään eteenpäin.

Siiri Kaskinen

http://skaskinen.blogspot.fi/

Hyvin asiapainotteinen blogi jossa haihatteluille ei ole sijaa. Siiri kertoo kattavasti yhteiselämästään hevosensa Beedan kanssa, analysoi ratsastustaan tarkasti ja kriittisesti. Yksityiselämäänsä hän ei juurikaan avaa, mikä on ehkä järkevä ratkaisu netin syövereissä, mutta valitettavasti se syö osan blogin kiinnostavuudesta. Ihminen on utelias eläin, minkäs sille mahtaa.

Lisäksi luen paljon, paljon muitakin blogeja, mutta tässä tuli ne ensimmäiset mitkä käyn kurkkaamassa ihan joka päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti