maanantai 25. maaliskuuta 2013

Päivän puuhailut

Täällä taas! Tänään oli vapaapäivä joka tulikin käytettyä oikein yleishyödyllisesti. Herätyskello Reino Metsävainio hyökkäsi kahdeksalta kimppuun joten oli pakko nousta ylös ja lähteä ruokkimaan hevoset. Tämän jälkeen hiukset kondikseen ja meikkiä nassuun ja lähdettiin kylälle asioita hoitamaan. Haimme Yt:n Lakkikselta purua ja koiralle uusia herkkuluita. Samalla reissulla löytyi Jonille uudet Snowgearin kelkkailuhousut, vanhat olivat "vain" 15 vuotta vanhat, ei tuo mies turhaan vaatteita ostele :)

Kotiin päästyämme kävimme tyhjentämässä lantalan ja kävimme anoppilassa kahvittelemassa. Ilma oli jälleen kerran ihan super joten päätin satuloida Lirikan ja lähteä kevyelle lenkille. Kiersimme Rantatietä ja ravailimme pitkin pikkuteitä ja Lirika oli onnessaan ja energinen. Kotimatkalla päätin kurkata missä kunnossa kenttä on ja kuinka ollakkaan, siellä oli juuri sopivasti lunta pieneen treeniin, ainoa vain että lumi oli jumittanut isot pariovet josta yleensä menemme kaukalolle. Jouduin jalkautumaan ja taluttamaan Lirpan kapeasta aukosta sisään ja tapansa mukaan se otti ja kolautti takapolvensa kaukalon laitaan. Lumihangessa oli tosi työlästä kiivetä takaisin selkään ja jouduin pidentämään jalustinta varmaan seitsemän reikää ennen kuin onnistuin ratsautumaan, aika säälittävää vai mitä?!


Kotiin tulossa
 

Meillä syödään sokeria selästä


Kauan en kehdannut toista hangessa juoksuttaa ja mietin kuumeisesti uskallanko olla selässä kun se ahtautuu siitä pienen pienestä aukosta ulos. Loppujen lopuksi pistin silmät tiukasti kiinni ja nostin jalat ylös ja siitähän mentiin! Hyvä me!

Ratsastusretken jälkeen nakkasin hepot tarhaan ja lähdimme Jonin kanssa kelkkailemaan, päätettiin selättää minun eiliset pelot. Nyt voin sanoa että ensimmäisen kilometrin jälkeen nautin kyydistä täysin siemauksin ja oli ihan mahtavaa päästellä reitillä vähän lujempaakin. Reissun jälkeen kotona odotti vielä hommia, sillä chinchujen piti päästä vielä juoksemaan vapaana ja samalla katsoinkin Greyn Anatomian uusimman jakson. Karsinatkin sain siivottua kerrankin ajoissa, sillä illalla odotti vielä koirakurssi Humun ja Nemon kanssa. Tänään ei treenattu juurikaan uusia asioita vaan kertasimme vanhaa ja yhdistelimme asioita keskenään. Humu toimi paremmin kuin edellisellä kerralla, mutta tuntuu että se ei enää jaksa keskittyä ihan koko tuntia sataprosenttisesti. Eipä sitä kyllä voi siltä vaatiakaan, niin vähän pääsen sen kanssa väliajoilla treenaamaan, harmi sinänsä. Onneksi päätavoite Humpen kanssa on kuitenkin näyttelyt, mutta mukava olisi päästä senkin kanssa enempi tekemään sillä se selkeästi tykkää tehdä töitä.

Huitaperin päällä


Kotona ei sitten enää mitään uutta eikä ihmeellistä, hepat sisään syömään, koneella istuskelua ja sitten ajattelin taas jatkaa leffailua, onneksi huomenna on vasta iltavuoro niin voi hieman valvoakin :)

Kikkarakalle toivottaa hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

4 kommenttia: