keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Takaisin arkeen

Huoh, työviikko taas edessä. Neljän päivän vapaa oli ihana, mutta kovin ihanaa ei ole kun mont hommaa on kasaantunut rästiin sinä aikana. Aamulla hoidin tammat ja siivosin karsinat ja lähdin yhdeksitoista töihin. Ihmisiä oli valtavasti liikenteessä johtuen samoissa liiketiloissa avajaisia viettävästä Halpa-Hallista.

Ensimmäiseksi hinnottelin ja laitoin esille Kingslandin uutuudet tälle kesälle, aivan uskomattoman ihania toppeja ja paitoja!Nolla rata....


.... eiks jee?


Ihanat tennarit kesäksi


Kerta kaikkiaan tuskainen työpaikka, haluaisin kaikki mahdolliset vaatteet ja hevostavarat!!

Seuraavaksi olikin vuorossa Belgiasta saapunut LamiCell kuorma jossa oli uusia huopia, pinteleitä ja suojia:

                                                Kevään värejä ovat pirteä pinkki, lime ja keltainen


Teimme myös lisää hyllytilaa hevostarvikeosastollemme, aitaustarvikkeet tulevat taas ja tarvitsevat oman tilansa ja haluan muutenkin laittaa loimet ja huovat väljemmin jotta ne ovat paremmin asiakkaiden nähtävillä.

Päivä oli kaiken kaikkiaan mukava mutta raskas. Onneksi hyvä ystäväni Annika kävi piristämässä minua ja juttelimmekin pitkän tovin hevosistamme sekä Annikan matkasta Saksaan Verdenin hevoshuutokauppaan. Siellä olisi ollut mahtava olla mukana, ehkä sitten ensi vuonna!

Joni oli onneksi tuonut hevoset sisään ja ruokkinut ne kun tulin yhdeksän maissa kotiin, piti silti käydä hiukan rapsuttelemassa molempia ja katsoa että niillä on kaikki hyvin.

Palataan taas huomenna asiaan ja nyt  hyvää yötä kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti