maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vapaapäivä

Tänään oli siunattu vapaapäivä! Heräsin aamulla yhdeksältä ruokkimaan hevoset ja siellä odotettiin jo innokkaasti (yllätys :). Ulos tammat pääsivät vasta kahdeltatoista, olin yksinkertaisesti niin laiska etten jaksanut aikasemmin viedä. Sää oli mitä mainioin, aurinko paistoi ja linnut sirkutteli kevään merkiksi.

Päivällä hain pikkuveljen koulusta ja kävimme Torniossa syömässä Hesburgerilla ja sitten vielä törsäsimme ihaniin jäätelöannoksiin Spice Icessa. Työnarkomaani kun olen, täytyi käydä myös hoitamassa pari tilausta eteenpäin ja siistimässä osastoa ja ihailemassa Kingslandin uusia vaatteita.

Kotiin tultuamme siivosimme pikkuveljen kanssa karsinat, voin sanoa että kannatti uhrata muutama ylimääräinen hetki opettamiseen ja pienen talikon ostoon, nyt on ihanaa kun joku voi auttaa tallihommissa :) Ponin kanssa kävimme pienen kävelylenkin kärryillä ja se meni oikein mallikkaasti! Anttonista tulee mestariohjastaja tätä menoa, tiedä vaikka nuo saisi radallekin joku päivä.

Nyt istun rättipoikki väsyneenä koneella ja kohta lähdetään iltatalliin hepat ruokkimaan. Huomenna katsotaan miten Lirika menee uusilla kuolaimilla, jännä nähdä!                                                       Antton riisuu loimea Lirikalta

                                                                   Laura jäätelölläLaura ja Lirika
                                                            Antton ja Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti