perjantai 20. huhtikuuta 2012

Lauantai

Inhoan aamuja. Inhoan herätyskellon ääntä ja inhoan nousta lämpimästä sängystä peittojen alta. Töihin ei tarvinut mennä kuin yhdeksitoista, mutta sekin tuntui aivan liian aikaiselta. Onneksi liikennettä oli vähän ja keli on hyvä joten matka meni rattoisasti isän kanssa puhelimessa höpötellen. Muistelimme minun ja siskoni Paulan lapsuusaikoja, kuinka Paula oli aina varovainen eikä uskaltanut millään alkaa kävellä vaan veti itseään eteenpäin pyllyllään istuen. Neuvolan korttiin on merkattu "mahdollinen pyllykkiitäjä" :)

Itse olen pienestä pitäen ollut mahdoton rämäpää joka on telonut itsensä joka käänteessä. Milloin olen pudonnut portaita alas, milloin lentänyt pyörän kanssa nurin poljettuani liian kovaa ja pudonnut pinnasängystä yritettyäni kiivetä sieltä alas. Samat piirteet leimaavat meitä myös aikuisiällä: Paula on edelleen todella varovainen ja Lirikalla ratsastaessa laukkaaminen pelottaa. Itse olen jäänyt kahdesti kaatuvan hevosen alle, kerran jäimme melkein rekan alle ponin kanssa ja silti kiipeän takaisin Lirikan selkään ja ajan ponilla säännöllisesti. Toki olen saanut jonkunlaista itsesuojeluvaistoa verrattuna nuoruuden hulluihin hevosteluihin, silloin kun oli kunnia-asia ratsastaa vaikeita ja kamalia elukoita. Mitä hullumpi hevonen, sen parempi!

Päivä töissä oli työntäyteinen, tein uusia hyllyjä osastollemme jonne sain todella kivasti aitaustarvikkeet esille. Toiselle puolen laitoin loimivalikoiman ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen!


Hyllyjä tulee lisää kunhan saadaan tilattua, sillä välin ihastelkaamme Totilasta :)


                                                             Ihania Eskadronin loimia!

Harmittaa vietävästi etten ottanut osastosta viime kesänä kuvia kun aloitin työt. Lähes vuoden olen siivonnut, järjestänyt, tilannut ja poistanut ja pikkuhiljaa kaikki alkaa näyttää siltä miltä pitää. Harvassa rautakaupassa on näin laadukasta valikoimaa, saati normaalissa hevostarvikekaupassa.

Käykäähän osoitteessa http://www.facebook.com/pages/Lakkap%C3%A4%C3%A4-L%C3%A4nsiraja-Oy-Hevostarvikkeet/342893569073515 katsomassa mitä kaikkea ihanaa meillä onkaan!

Kotona olin vasta yhdeksän maissa, Joni oli vienyt hevoset sisään ja ruokkinut ne, mutta Lirika odotti uskollisesti iltarapsutuksia ja herkkuja. Hetken sitä raaputtelin ja syötin pari mansikan makuista hevoskarkkia ja siivosin karsinat. Ponia ei voisi vähempää kiinnostaa seura silloin kun sillä on mehevä heinäkasa turvan alla, joten se ei paljoa välittänyt vaikka jäikin vähemmälle huomiolle.

Nyt suihkun kautta nukkumaan jotta huomenna jaksaa herätä ajoissa!

Hyvät yöt kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti