maanantai 22. lokakuuta 2018

Kertaus on opintojen äiti

Mitään maata mullistavaa ei ole koirarintamalla ehtinyt tapahtua, käytiin sunnuntaina omatoimitreenaamassa jälleen kerran. Keskityin taas keinuun, renkaaseen ja keppeihin ja saatin ihan kivaa edistymistä. Keinulla on jo selkeästi enemmän rohkeutta, nyt voin sanoa jo keinu-kiipee ja touch niin hyppää lähes puolesta välistä kyydille ja tulee hienosti alas.
Rengasta tehtiin taas tarjoamisen kautta ja nyt in saatu liitettyä siihen rrr-käsky. Otettiin sitä myös hieman vaikeammista kulmista ja tämäkin sujui ok.
Kepeiltä otettiin kaikki muut ohjurit pois paitsi alusta ja lopusta. Selkeästi vauhti hidastui, luonnollisestikin, ja ilme oli kovin keskittynyt :) Mutta hyvin meni, olen oikein tyytyväinen! A-este mentiin myös pari kertaa ja vauhti on oikein näpsäkkä, ei jää himmailemaan tyhjää. Kiertoharkkaa tehtiin taas ilman rimoja ja etenkin lopussa se alkoi ymmärtämään että kappas, näin tämä pitikin tehdä :D On se mainio likka!Pitää aina muistaa tulla saman tien päivittämään jotta treenipäiväkirja pysyy ajan tasalla. Toivon että tästä voisi olla apua jollekin toisellekin ja ennen kaikkea itse muistaa myöhemmin että miten minä sen ja sen asian oikein koulutinkaan. Muutenkin koen että tänne kirjoittaminen videoiden ohessa auttaa ihan älyttömästi analysoimaan treenejä. Itse olen myös seikkaillut paljon muiden blogeissa ja etenkin Tiia Hämäläisen treenilistalta olen poiminut paljon loistavia ideoita, lämmin suositus sille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti