torstai 4. huhtikuuta 2013

Arjen iloja

Paluu arkeen on aina niin hemmetin pysäyttävä ja raskas. Oli ihan huikean ihanaa olla neljä päivää vapaalla ja nauttia elämästä, mutta on ihan superraskasta orientoitua taas normi arkeen, plääh. Onneksi töissä oli sopivasti vipinää ja päivä meni rattoisasti. Lounastin entisen työkaverini kanssa pihviravintolassa ja voi taivas että filee voikin maistua uskomattoman hyvälle! Minusta ei saisi kasvissyöjää kirveelläkään, mutta lihan alkuperää on tietysti hyvä tarkkailla. Tämäkin oli luomulihaa ja suomalaista sellaista.

Me ollaan aina yhtä pöhkön näkösiä!


Aamu meni normi kuvioissa, hevoset ulos syömään ja itselle aamukahvit anoppilassa. Illalla kun kotiin suoriuduin lähdin ihan ensimmäiseksi Reiskan kanssa iltalenkille. Hitto kun olisi ollut kamera, jos koiran ilme voi maailman onnellisin niin tässä olisi ollut otoksen paikka. Raukka on niin pieneen tyytyväinen ja omistajakin oli onnellinen kun sai haukata happea ja juosta päivän ajatukset pois mielestä. Lenkin jälkeen karsinat siistiksi ja hevosille iltasapuskat valmiiksi. Lirika on pyöristynyt tosi kivasti jo parissa viikossa ja karva kiiltää mahtavasti biotiini- ja öljykuurista, huippua! Illalla vielä viimeiseksi chinchujen ja gerbujen häkit siistiksi ja sillä välin isommat ötökät saivat juosta irti. Chinchuneidit halusivat vielä rusinat palkkioksi kun tulivat niin hienosti häkkiin takaisin ja tokihan ne piti niille antaa, ihania mötkylöitä molemmat.

Eilen ajattelin ihan vain juoksuttaa Lirikan, mutta kentälle päästyäni huomasin pohjan jäätyneen edellisten ratsastajien jäljiltä niin muhkuraiseksi, että kiipesin selkään ja lähdin rantatielle ratsastamaan. Yllätyksekseni Lirika toimi aivan upeasti nivelillä (ja meikä lenkkareilla, kauheilla tuulihousuillani, ilman kannuksia ja raippaa...), oli kuulolla ja kevyt, mutta askelsi tosi tarmokkaasti ja tahdikkaasti! Vitsit, ehkä teen edes jotain oikein tuon murmelin kanssa, oli niin hyvä fiilis ratsastuksen jälkeen että olisin voinut vaikka tanssia! Mulla on ihan ainutlaatuinen hevonen ja olen siitä kiitollinen joka päivä (no okei, melkein joka päivä).

Tässä selostuksessa ei taas ollut päätä eikä häntää, kunhan vain sepustelen kaikenlaista, mutta jos jaksoit lukea niin kiva juttu! Nyt poistun saunomaan ja nukkumaan, huomenna taas töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti