lauantai 13. lokakuuta 2012

Syysflunssa

Blääh, tarttuihan tämä hemmetin flunssa minuunkin vaikka kuinka yritin sitä vastustaa. Töissä on lähes kaikilla jonkin sortin lentsua ja keskiviikkona alkoi tuntua pientä kurkkukipua, torstaina oli jo melkoisen kurja olo. Joka tapauksessa päätin käydä ratsastamassa ja Lirika meni oikein kivasti. Itsekin alkaa päästä jo istumaan hieman paremmin ja hetkittäin tuntuu että meidän meno voisi jopa näyttää harmoniselta.

Päivä meni sitten kotihommia tehden, kävimme Jonin kanssa tyhjentämässä lantalan ja vein hevoset laiduntamaan mummolaan. Sain ihan mukavia kuvia molemmista, etenkin poni näyttää mukavalta ruskalehtien keskellä.
Illalla meillä oli ensimmäinen kerta Rally-toko kurssista Torniossa. Haimme pojat ajoissa ja lähdimme ajelemaan kohti Torniota. Kumpikin koira käyttäyi heti alusta asti oikein mallikelpoisesti, huomaa että runsaasta harjoittelusta on ollut hyötyä. Rally-toko ei ehkä ollut aivan minun juttuni, mutta yhtä kaikki, toki kurssi suoritetaan loppuun kunnialla. Tämän jälkeen alkaa sitten ihan normi toko johon näillä näkymin osallistumme. Henkilökohtaiset tavoitteeni Humun kanssa olisi hyvä näyttelymenestys, sillä se on hyvästä suvusta ja sai ensimmäisestä näyttelystään erinomaiset arvostelut. Toisena haluaisin suorittaa sen kanssa myös tokon alokasluokan kokeen, uskon että koira suoriutuu siitä hyvin, harvoin olen nähnyt noin rauhallista ja keskittymiskykyistä ajokoiraa. Maanantaina menemmekin molempien poikien kanssa Tornion kennelkerhon järjestämään näyttelyharjoitukseen jotta saisimme hyviä vinkkejä ja kokemusta jatkoa ajatellen.

Lirika on nyt vapaalla kaksi päivää, sekin oli eilen hieman räkäinen joten parempi antaa sen levätä. Huomenna ajattelin käydä sillä treenamassa puolisen tuntia jos olo antaa myöten. Nyt pitäisi ottaa rauhallisesti ja levätä mikä on minulle henkilökohtaisesti todella vaikeaa, en pysty istumaan paikallaan kovinkaan pitkään kun on tottunut lähes koko ajan olemaan liikkeellä.

Pieniä ilonaiheitakin on: olen laihtunut tasan kaksi kiloa! Aivan ihana tunne, nyt kun vielä saisi loput 11kg pois niin se olisi sitten siinä. Täytyy vain muistaa liikkua paljon ja syödä oikein, onneksi olen kyennyt vastustamaan sipsin himoani ja karkkia en ole syönyt miesmuistiin. Sitten kun olen oikein hoikka laitan tänne todistusainestona oikein kunnon teiniposekuvia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti