tiistai 24. heinäkuuta 2012

Festarointia ja hevoshommia

Jopas on ehtinyt paljon tapahtua muutamassa päivässä! Viikonloppu aloitettiin railakkaasti Twin City-festareilla Torniossa ja perjantaina oli oikein hyviä esiintyjiä. Pääsimme lähtemään kahdeksan jälkeen ja ehdimme hyvin näkemään Chisun joka avasi illan. Päätin olla selvin päin sillä seuraavana päivänä olisi töihin kahdeksaksi, mutta jotenkin ihmeellisesti siinä kävi taas niin, että Joni kantoi lähes samaa tahtia juomaa minulle kun kävi itselleenkin hakemassa :)Olin odottanut Palefacea ehkä eniten mutta petyin kyllä kovasti. Saattoihan olla, että ihmiset eivät vain olleet vielä niin fiiliksissä eivätkä jaksaneet oikein innostua bailaamaan mukana, mutta keikasta jäi todella vaisu fiilis. PMMP taas oli mahtava, harmi ettemme ehtineet katsoa keikkaa loppuun sillä muilla oli niin kova kiire katsomaan Petri Nygårdia toiselle lavalle, enkä viitsinyt yksinkään sinne jäädä. Petri oli odotetusti oikein hyvä, lavashow oli melkoisen härski kuten odottaa saattoikin. Näin paljon tuttuja, harmi vain että kaikkia ei ehtinyt  jututtaa.

Kotiin lähdimme ajamaan vasta kahdelta yöllä ja nukkumaan taisin mennä vasta kolmen jälkeen.Ratsastin Lirikan lauantaina kentällä ja se oli todella tahmea. Seuraavana päivänä sama homma, olin suorastaan epäreilu sitä kohtaan ja harmittaa kun menetin hermoni selässä. Päätin sitten viedä hevoset takaisin kotiin, sillä uskon että se on ollut todella väsynyt laitumella olosta, se kun ei uskalla siellä nukkua juuri lainkaan ja itikat kiusaavat jatkuvasti. Eilen kävimme kevyen lenkin, ajattelin että en turhaan sitä stressaa ja laita tukalaan tilanteeseen jos sillä vielä on maha kipeä. Kotiin tullessamme se oli todella väsynyt eikä huolinut edes sokeria ja kuopaisi pari kertaa maata. Häntää nostaessa se päästi ison kasan ihan löysää lantaa ja mitatessani kuumeen huomasin sillä olevan lämpöä. Soitin Riikalle taas konsultaatiopuhelun ja sen jälkeen huristelinkin apteekkiin hakemaan Tehobaktia massua varten.

Illalla lämpö oli onneksi laskenut normaalilukemiin ja hevonen ei hohkannut enää niin kuumana kuin aikaisemmin. Aamulla oli jo lantakin normaalimman näköistä ja uskalsin laittaa tytöt tarhaan kun oli niin hyvä ilma. Olkoot nyt vielä levossa pari päivää, sitten aloitamme rennon ja rauhallisen maastoilun hevosen tahtiin, on se jo ansainnut leppoisammat eläkepäivät!Nyt taidan alkaa siivoilemaan ja sen jälkeen pitää lähteä tyhjentämään lantala, tuleepahan jotakin hyödyllistä tehtyä vapaapäivänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti