tiistai 30. elokuuta 2016

Linkitä oma blogisi!

Tämä tyttö kaipaisi lukulistalleen uusia blogeja ja aihe on nyt varsin helppo arvata eli mitkäpä muutkaan kuin koirat. Jos kirjoitat laadukkaasti tuotettua koirablogia, agilitystä, tokosta, metsästyksestä tai muusta harrastuksesta niin linkkaile kommentteihin osoite ja pieni kuvaus mitä blogi pitää sisällään.

Eniten arvostan hyvää ja ajatuksella kirjoitettua tekstiä. Tekemisen ei tarvi olla mitään vakavaa kilpaurheilua, kunhan kirjoittaja osaa kuvata elämäänsä ja harrastuksiaan eloisasti ja hauskasti. Siisti ulkoasu toki on toivottavaa mutta kuten jo edellä totesin, sisältö on kuitenkin kaikista tärkein.

Teen erillisen postauksen listalta löytyneistä suosikeistani joten nyt blogeja linkkailemaan!6 kommenttia:

 1. Tassujen Taikaa

  Kolmen pirtsakan Spitzin elämää, arkea ja touhuja. Päätähtenä Jyväskylään muuttanut Ruusu koira ihmisensä kanssa ja taaempana puheenaiheena, mutta erittäin tärkeässä roolissa Puffe ja Elli Leppävirralta.
  Kierrämme mätsäreitä ja nuorimmaisen poppoolaisen, Ellin kanssa näyttelyissä pyörähtelemme sertejä metsästellen. Tässä kuussa kävimme myös agilityn alkeiskurssin.
  Blogista löytyy hillitty ulkoasu ja suurimmalta osin laadukkaita kuvia sekä videoita. Asia- sekä mielipidepostauksiakin löytyy jo hyppysellinen.

  VastaaPoista
 2. Pehkon Elämää

  Tarinoita nuoren pitkäkarvaisen collien elämästä - arkea, harrastuksia, hölmöilyjä ja onnea sävytettynä kuvilla ja videoilla. Harrastuksina Kodalla on tällä hetkellä paimennus ja vesipelastus, syksyllä aloitamme tokon alkeisryhmässä ja itsenäisesti treenailemme doboa ja nose workia. Lisäksi tavoittelemme Kodalle muotovalion titteliä eli näyttelykehissäkin välillä pyöritään. Kirjurina toimii vasta Kodan myötä koiraharrastuksiin hurahtanut 23v opiskelija Tampereelta.

  VastaaPoista
 3. http://porokoirapyry.blogspot.fi/

  Heh, mun blogi ei ole kovin laadukkaasti tehty, eikä laadukkaita kuviakaan löydy eikä kovin ajatuksella kirjoitettu, koska toimii lähinnä treenipäiväkirjana itselle, mutta laitampa sen kuitenkin :)

  Eli blogi kertoo lapinporokoirien Haltin ja Pyryn harrastuksista ja treeneistä, ja välillä muustakin. Agilityä lähinnä harrastetaan molempien kanssa, Pyryn kanssa lisäksi ollaan Etsijäkoiratoiminnassa, josta yritän muistaa mainita aina välillä.

  VastaaPoista
 4. Red Mystery with Paws
  Jos linkki ei toimi niin http://redmysterywithpaws.blogspot.com

  Blogi käsittelee pääasiassa cockerspanieli-neidin harrastustoimintaa, kuten TOKOa, näyttelyitä ja Nose Workia, sekä niissä onnistumisia ja epäonnistumisia. Näiden ohessa käydään läpi myös ihan meidän arkielämää.
  Satunnaisia postauksia tulee myös liittyen koirien terveyteen, kun työn puolesta käyn luennoilla.

  VastaaPoista
 5. http://mantylahenpaimenet.blogspot.fi/

  Enemmän ja vähemmän epäsäännöllisen säännöllisesti päivittyvä lappalaiskoirien elämästä kertova blogi, joka yrittää pysyä ajan hermolla ja päivittää useammin =D. Pääsäännösesti tulee kuvia normi arjesta metsässä kulkemisesta, mutta rakkain harrastus Paimennus on isona osana blogia. :)

  VastaaPoista
 6. Koiriamaalta.bligspot.fi

  Pennun kasvua tokoharrastuksen parissa :) myös retkeilyä ja videoita puuhista.

  VastaaPoista