keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Amis ja hipsteri

Jos koirat olisivatkin ihmisiä? Minkälaisia kavereita meillä olisikaan keskuudessamme? Tänään otetaan pieni ajatusleikki ja huvitellaan vähän toisten kustannuksella ;)

Reino on sellainen hyvän perheen kauluspaitapoika. Pukeutuu siististi, muttei missään nimessä vedä överiksi. Siistit farkut, mielellään vaikka hiekan väriset, Paita kaulusmallia, muodikkaasti hieman auki mutta ei missään nimessä liikaa. Älykkömallin lasit, hiukset huolellisesti laitettuna se on ehkä se kaveriporukan uhoaja, mutta tositilanteessa se jäätyy totaalisesti ja pakenee sen isomman kaverin taakse. Tuoksu on Reinolle kaikki kaikessa, Tyyppi käy joka ainoan hyvän hajusteen kaupassa läpi, valkkaa huolellisesti kaikista eteerisimmän ja omaa nenää miellyttävän, sitä voi sitten suihkutella vaikka lakanoihin ja pyöriä niissä nautinnollisesti salaa kaikilta. Kun Reiska löytää tyttö-, anteeksi poikaystävän, valinta tapahtuu muutaman tärkeän kriteerin perusteella: tuoksu, tuoksu ja vielä kerran tuoksu. Jos tyyppi ei käsitä että Reino haluaa nauttia siitä kun kiehnää hyvänhajuisen kollin kyljessä, se ei ole Reinolle se oikea. 

Rymy, karjalalippis, nappiverkkarit ja reikäinen t-paita. Amisjätkä Rymy on miehekkään komea ja tietää sen! Rymyn ei tarvi koreilla vaatteilla, naisia kaatuu kuin heinää sen miehekkään olemuksen ja hyvän huumorintajun edessä. Jätkä on päättänyt lukea itselleen perusammatin, tehdä duunia ja iskeä naisia. Viikonloput koulun ohella menee corollalla ajaessa, karvanopat heiluu basson jytkeen tahdissa ja takapenkillä kihisee lauma yläasteikäisiä typyköitä. Rymy on valtavan suosittu myös kavereiden keskuudessa, se on reilu jätkä joka ei turhista hötkyile. Koska Rymylle riittää naisia enemmän kuin ehtii hoitelemaan sen ei tarvitse ottaa matsia kenenkään kanssa. Ja kuka hullu nyt sen kanssa matsata haluaisikaan, lihasta ja asennetta löytyy enemmän kuin tarpeeksi! 

Rymy....

Vähän niinku näin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti