torstai 13. elokuuta 2015

Peto on irti (ihan kohta!)

En tiiä onko mamma kertonut että tämä poika lähtee tulevana lauantaina kisoihin? Ja ei ihan mihin tahansa kyläpippaloihin, vaan Piirinmestaruuskisoihin! Minut valittiin joukkueeseen, siis tietysti, kuka muu muka? Okei, ehkä asiaa myötävaikutti alkupäräisjäsenen sairastuminen, mutta ei siitä sen enempää, meitsi on mukana ja se on pääasia. Ilmeisesti te olette kuulleet että äiskällä loppui talvella huumorintaju kun muutaman kerran kisoissa päästelin vähän menemään ja viihdytin yleisöä ja sen koommin ei ole ollut virallisiin skaboihin asiaa. Nyt on siis äärimmäisen mahtavaa päästä taas naurattamaan yleisöä ja tehdä hieman omia muuveja. Olen viimeisen puoli vuotta esittänyt että rallittelut on taakse jäänyttä elämää, mitä nyt tässä kisoja edeltävänä viikkona en ole enää voinut ihan kokonaan hillitä vaan ihan vähän on ollut pakko purkaa innostustani ja sekös on saanut Larpan ihan paniikkiin ja raivon valtaan. Eilen se mutisi synkeästi itsekseen ja olin erottavinani sanoja sieltä täältä: "ei, ei todellakaan hyvä idea"... "miksi just nyt".. painajainen"... "katastrofi"... kaikki nauraa meille"... Siis sehän tässä on juuri tarkoitus, viihdyttää yleisöä! Minäpoika olen sellainen showmies ettei tosikaan ja aijon pistää ranttaliksi oikein kunnolla.

Mamma selvästikin kuvittelee että pystyy tekemään minusta hillityn, hallitun mutta hei, näkeehän sen jo varsin kauhistuneesta ilmeestäkin että ei tuu mitään!
Tämä tyyli on lähempänä sitä todellista meikäläistä, lippiksessä vähän rokkia ja asennetta, kaulahuivi sitten tuo sitä tyyliä. Ja huomatkaa ilme, onko vähän kivempaa kuin ylemmässä kuvassa?Tätä asua suunnittelin kisoihin, oisko mitään juosta ja riehua kun kraka lepattaa hullun lailla? Mutta toisaalta, pysyyköhän tuo lippis vauhdissa mukana, voi olla että korvalihakseni väsähtää ennen aikojaan kun sitä pitää kannatella pystyssä koko ajan. Decisions, decisions...Mutta entä jo tuleekin tosi aurinkoinen keli? Oisko nää pilotit aika jees, ei ainakaan silmät vesistyis ko nauran niin kovasti mamman ilmettä kun se tulee aukomaan suutaan kuin kala kuivalla maalla meitsin painellessa pitkin poikin :) 


"Kiitos kiitos hyvä yleisö ja rauhoitutaanpas jo niiden aplodien kanssa! Tiedän olevani hauskempi kuin Hedberg ja haluankin kiittää Paras yleisönviihdyttäjä-palkinnosta oikein sydämellisesti teitä kaikkia. Osansa kunniasta saatan ehkä antaa tuolle emännälle.. HEI! Missä se on? Tuollahan se piilottelee..miksi sen naama punoittaa noin epäilyttävästi?!


4 kommenttia: