keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Arvostelut

Huhhuijaa, nyt on saatu arvostelut tehtyä! Blogit ovat satunnaisessa järjestyksessä. Kiitos teille kaikille jotka linkkasitte omanne, omallelukulistalleni päätyi muutama!
1. Sara ja Make  http://sarajamake.blogspot.fi/   Ensimmäisenä uuteen blogiin tutustuessa huomio kiinnittyy tietysti ulkoasuun, Tässä tapauksessa ensireaktio oli positiivinen, tykkäsin bannerin ja ulkoasun yksinkertaisuudesta tosi paljon! Esittelyt olivat hyvät ja sivuhuomautuksena pakko mainita että aivan ihana poni! Kuvat ovat hyvälaatusia. Miinusta on melko harva postaustahti.2. Mustavalkoista unelmaa  http://kaunisponiksi.blogspot.fi/Ulkoasu on tässäkin blogissa todella siisti ja selkeä, tästä suuri plussa! Kuvat ovat hyviä ja teksti on loistavasti kirjoitettu ottaen huomioon kirjoittajan nuoren iän. Tällä hetkellä en koe ehkä olevani samalla aaltopituudella sillä ikäero kirjoittajaan on niin suuri, mutta alle kaksikymppisille lukijoille nappivalinta!
 

3. My life and pictures   http://elinantalleilua.blogspot.fi/


Banneri on omaan makuuni ehkä hieman sekava ja ulkoasu rauhaton. Kuvat ovat hyviä, mutta mielestäni niitä on hieman liikaa. Muutama hyvälaatuinen kuva per postaus on riittävä. Blogissa seikkailee mitä ihanampia kissoja (varsinkin se lentävä valkoinen katti :) ).4. Team Hopeless  http://tmhopeless.blogspot.com
Ihana banneri, juurikin minun makuuni, yksinkertainen on kaunista! Esittelyt olivat hyvät ja selkeät. Oikeinkirjoitus plussaa, samoin videot. Tämä on sellainen blogi jonka saatan hyvinkin ottaa omalle lukulistalleni.

5. Senja Holopainen ja Virtuozs  http://www.viksujasenja.blogspot.fi/Ulkoasu ja banneri eivät tässä blogissa vastaa omaa makuani, mutta asiasisältö kylläkin, kertoohan postaukset pääasiassa kouluratsastuksesta. Tietysti myös Latvialaiset hevoset ovat sattuneista syistä meikäläisen sydäntä lähellä joten mielenkiinnolla seuraan niiden edesottamuksia. Muuten en oikein vielä päässyt blogiin sisälle johtuen vähäisistä postauksista, ehkäpä ajan kanssa saan tästä enemmän irti.

6. Hymyni syy  http://hallamaire.blogspot.fi/


Tässä blogissa ulkoasu on mieleeni, banneri saisi olla ehkä hieman yksinkertaisempi. Tykkään kirjoitustyylistä tosi paljon! Kuvat ovat hyviä ja niitä on sopivasti. Ehkäpä jään seurailemaan!


7. Cappucino ja Jasper http://jasperparas.blogspot.fi/


Oikein kiva ulkoasu! Kuvat ovat hyvälaatuisia ja niitä on sopivasti postauksissa. Plussaa videoista. Treenipostauksia on aina kiva lukea ja niitä tästä blogista löytyi mukavasti. Teksti on sujuvaa ja helppolukuista ja kappaleet on jaettu hyvin.


8. Sonja ja Mazepa, Kannikon Wunder, Kannikon Little Girl  http://www.mcpima.blogspot.fi/


Aivan ihana banneri! Ulkoasu on muutenkin kiva, yleensä pinkki ei sovi mielestäni mihinkään blogiin mutta tässä se toimii yllättävän hyvin. Kuvia on mukavasti ja videoitakin löytyy. Miinuksena liian pitkät kappaleet jonka vuoksi teksti on aika raskasta lukea.


9. Möttisefekti  http://katriseikkailee.blogspot.fi/


Ulkoasusta en tykkää mutta teksti oli hyvää ja ajoittain sai jopa nauraa. Kirjoittaja on iältään minua lähellä joten yhteisiä intressejä löytyy. Lisäksi blogissa seikkailee myös muita karvapalleroita joihin allekirjoittanut on heikkona! Tämä voisi päätyä lukulistalleni. Ulkoasuun fiksausta niin blogi on suorastaan loistava,

10. Seikkailu ihmemaassa   http://seikkailuihmemaassa.blogspot.fi/Ulkoasu on selkeästi muista erottuva, en vain osaa päättää tykkäänkö siitä vain en :) Teksti on sujuvaa ja selkeästi pilke silmäkulmassa kirjoitettu, tykkäsin lukea. Rehellisesti ja realistisesti kerrotaan elämästä lämpöisen kanssa, tykkään!
11. Roosa-Nelliina       http://roosa-nelliina.blogspot.fi/


Wau mitä kuvia! Tulee kauhea hinku mennä kotiin, siivota ja puunata ja sisustaa uudelleen vain todetakseen että ei siitä omasta mökistä tuollaista saa :) Äkkisiltään en löydä mitään lemmikeistä, mutta tokkopa tuo haittaa, mukavaa vaihtelua seurata vähän erilaista blogia. Ihania ruokia, kauniita vaatteita ja ihanaa sisustusta!
12. Voitolla Tähtiin  http://perfect-pony.blogspot.fi/


Katin blogia olen lukenut noin vuoden verran ja pidän etenkin ulkoasusta. Kijroitustyyli on myös kiva ja kuvia on runsaasti, samoin videoita. Itse en niinkään jaksa kiinnostua shettistouhuiluista, mutta niitä on silti hauska lueskella etenkin kun kerronta on hyvin elävää. Postaustahti on nopea, ei tarvitse odottaa viikkoa että tulee uutta tekstiä. Suosittelen!

13. Lapin taikaa  http://lapin-taikaa.blogspot.fi/


Banneri on ihan ok, saisi ehkä olla hieman pienempi. Taustan muuttaisin niin että se olisi joku yksivärinen, ei maisemavalokuva. Kirjoitustyyli on kiva ja oikeinkirjoituskin on hanskassa. Postaukset saisivat olla hieman pidempiä. Suosittelen etenkin kymmenen-viisitoista vuotiaille lukijoille, varmasti löytyy kivaa luettavaa!


14. Mäntylahen Talli   http://giantcondis.blogspot.fi/

Banneri on hyvä ja sopivan yksinkertainen, muutenkin tykkään ulkoasusta tosi paljon! Esittelyt ovat erinomaiset ja kuvat laadukkaita. Kirjoitustyyli on hauska ja maanläheinen ja siihen tuo persoonallista otetta murteella kirjoittaminen. Postaustahti on hyvä, tekstejä tulee tasaisesti.
Niin kuin joku toinenkin kerran mainitsi, tästä blogista tulee aina hyvälle tuulelle!
9 kommenttia:

 1. Aika epä reilut arvionnit, esim. Vika on ainoa joka ei saanut muuta kuin positiivista palautetta,ja pari muutakin olisi ansainut vähän enemmän arvostelua tuntuu ettet kirjoittanu ihan rehellisiä arviointeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitin juuri niin rehelliset arvioinnit kuin osasin, harmi että se ei välittynyt kaikille. Sitäpaitsi Krista on niin pelottava että ei sille uskalla antaa ko kehuja, huitasee vielä talliluudalla ;)

   Poista
  2. Höpö höpö, risuja kehiin vaan :D Ainaki heti voin sanoa risuja itelleni ko menin vaihtaan blogin osoitteen ettei kukhan enää löyä meitä ;D Eli täällä ollaan http://mantylahentalli.blogspot.fi/

   Poista
 2. Vastq nyt huomqsin tämän, mutta kiitti kivasta arvostelusta:)!

  VastaaPoista