lauantai 4. tammikuuta 2014

Pikapäivitystä

Voihan flunssa! Uudenvuoden aattona sairastuin ja siitä lähtien on ollut tosi kipeä olo, harmillista sillä tekemistä kyllä riittäisi enemmän kuin ikinä. Sitkeästi olen kuitenkin raahautunut töihin ja huolehtinut eläinlauman ja nyt olisikin kaksi vapaapäivää edessä. Eilen kysyin Nooralta josko saisin tulla taas Tumsinilla ratsastamaan pitkästä aikaa ja onnekseni se sopi hyvin. Viime kerrasta jäi tosi hyvät fiilikset, hevonen oli oikein miellyttävä ja osaava ja sen kanssa oli muka tehdä töitä! Kristakin on paikalla joten päästään taas höpöttämään ja porisemaan koirista sekä tietysti hevosista. Nyt vapaapäivien aikana ajattelin hieman levähtää jotta tervehtyisin mahdollisimman nopeasti ja pääsisin taas täysipainoisesti harrastamaan ja lenkkeilemään. Koiria olisi tarkoitus hieman treenailla ja poikkeuksellisesti huomenna on agilitytreenit, täytyy vain yrittää ottaa rauhallisemmin kuin yleensä.



Onpas kyllä tosi ihanaa että saan ratsastaa muiden hevosilla fiiliksen mukaan, kiitos Krista ja Noora jos tätä luette! Nyt olen saavuttanut hevosharrastuksessa sellaisen tasapainon että voin käydä selässä sen mukaan miltä tuntuu eikä varsinaista pakkoa ole. Lisäksi saan hoitaa omiani kotona vaikka se silloin tällöin käykin aika väsyttäväksi. Toisaalta jos miettii minkä työn Lirika ja Poni ovat ihmisille tehneet, ovat ne ansainneet hieman leppoisammat päivät niin että kaikista niiden tarpeista huolehditaan ilman että ne joutuisivat sen eteen työskentelemään.

Tällä hetkellä kirjoittelen tätä umpiväsyneenä ja tyytyväisenä keittiön pöydän ääressä, koirat rouskuttavat rustoluita olohuoneessa ja kaikki on ainakin hetken oikein hyvin. Reino kävi äsken ottamassa lähikontaktia chinchillaan joka ihme ja kumma tykkäsi koirasta ja antoi sen jopa nuolaista itseään?! Meillä on eläimet ilmeisesti tottuneet että tässä talossa on kaikenlaisia lajeja sekaisin :)



Postailen taas huomenissa treenien jälkeen, olkaa siis kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla tuo heppailu homma =) Tottahan toki met luema ;)
    Taaken selkä kun saahaan kunthoon niin pääset sitäki testaahmaan ko son ruuna vähän opiskellu :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kivaa, se on kyllä aika mahtis ukkeli, mutta ei se Anttia vielä päihitä ;)

      Poista