tiistai 26. syyskuuta 2017

Maailman ihanin kelpie!

Äääk, minun pieni kelpievauva alkaa olla jo iso tyttö! Tai no, iso ja iso, mutta tuntuu että se venyy ja vanuu koko ajan ja sen kun kaunistuu! Miten hauskaa sen kanssa onkaan touhuta, toinen on niin intopiukeana aivan sama mitä tehdään. Tänä aamuna osattiin mennä maahan jo pelkästä suullisesta käskystä, se oikein läsähtää alas ja on niin pätevänä ettei tosikaan :D

Eilen päästiin harjoittelemaan taas hieman häiriötä kun minun treeniläisten kanssa juteltiin kentän laidalla. Mikäs sen parempaa kun ottaa Lillan hihnaan ja palkata sitä kontaktista ja rauhoittumisesta. Viimein se taas tajusi että toisten koirien luo on ihan turha tempoa ja että on paljon järkevämpää vain hengata mamman kanssa.
Ennen kuin muu porukka tuli kentälle, leikittiin Lillanin kanssa sen suosikkilelulla (kiitos Levin Lemmikkitarvike!) ja tehtiin muutaman kerran suora putki ja pari siivekkeen kiertoa. Otettiin myös hieman paikalla oloa ja leluun syöksymistä. Muutoin se sai juosta irti ja leikkiä sillä välin kun laitoin ryhmälle rataa.

Kotonakin se osaa olla jo aivan asiallisesti, eli ei ihan koko ajan ole Reino-paran kimpussa. Sen uusi suosikkiharrastus on myös saunominen, joka kerta se haluaa kiivetä lauteille kaveriksi ja siinä se makoilee aivan tyyneenä kun heitetään löylyä, hassu koira. Pesukaan ei tunnu tuottavan paineita, Joni sanoi sen plumpsahtaneen ojaan eilen ja näin ollen pikku rapariitta joutui suihkutettavaksi. Oli kuulemma jopa vaikuttanut aivan nauttivan lämpimästä suihkuttelusta.

Pitää muistaa aina päivitellä tällaisia lyhyempiäkin kuulumisia, pysyy treenipäiväkirja ajan tasalla ja voi että näitä on niin kiva lukea sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Ihan kiva seurata kelpieidenkin treenijuttuja, kun joskus jo ennen porokoiria harkitsin kelpietä, ja toista koiraa suunnitellessani seurasin kelpie-kasvattajia, mutta tulikin sitten kuitenkin porokoira ja ehkä joskus sitten vielä kelpien hankinkin. Mistä kennelistä tää pentu on hankittu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Lillan tuli Dracoulinnes kennelistä Ruotsista, tarkemmin Sundsvallista.

      Poista