maanantai 3. lokakuuta 2016

Blogiarvostelut


                                                          


                                                      Lapinporokoirat Halti ja Pyry

Ensimmäisenä kiinnitin tässä blogissa huomioni kivaan ulkoasuun sekä ihanaan tekstiin bannerikuvan alla: ~~~ porokoiran silmissä voi nähdä revontulien leiskun ja hönkäyksissä kuulla shamaanien noitarummut ~~~ 

Se kuvastaa täydellisesti porokoiraa! Heti tuli sellainen olo että kirjoittaja todellakin tietää rodusta ja osaa kertoa asioista aidon porokoiran omistajan näkökulmasta. Me kaikki jotka olemme päivittäin näiden fiksujen mielensäpahoittajien kanssa, tiedämme mitä metkuja nämä osaavat järjestää :)

Itse teksti on hyvin treenipainotteista ja analyyttistä ja vieläpä kertoo agilitystä, allekirjoittaneen lempilajista, me like! Videot ja kuvat tukevat tekstiä erinomaisesti. 

Aino miinus oli lukijapalkin puuttuminen, se helpottaisi blogin seuraamista huomattavasti. On mukava kun tekstit lävähtävät heti esiin kun bloggerin aukaisee. 
                                                                                                  Red Mystery with paws

Ulkoasu tässä on todella siisti, mutta ehkä itse kaipasin jotain lisää siihen. Ehkä tausta eriväriseksi, mutta se ei ole missään nimessä mikään iso miinus. Tärkeintä minulle lukijana on tekstin selkeys ja helppolukuisuus ja tässä se toteutuu hyvin. 

Vaikka tässä blogissa ei agility olekaan päälajina, on mukavaa vaihtelua lukea monipuolisesta harrastamisesta ja etenkin tokosta. Se on myös laji joka on sydäntä lähellä ja toisten teksteistä saa monesti hyviä vinkkejä harjoituksiin. Oikein mukava blogi johon liityinkin lukijaksi.


                                                     


                                                                Tassujen taikaa

Aivan ihana banneri! Myös pieni esittelyteksti sivun reunassa toimii aina, siitä pääsee nopeasti kärryille blogin juonesta. Teksti käsittelee ehkä enemmän perusarkea ja elämää koirien kanssa missä ei siis tietenkään mitään vikaa ole, itse vain olen niin vannoutunut kisaaja/treenaaja että samanhenkiset blogit on ehkä hieman enemmän mieleeni. 

Mukava ja hyväntuulinen kirjoitus on kuitenkin aina mukava lukea ja pääosassa on ehkä ihan liian söpöt koirat <3
                                                      


                                                                      Pehkon elämää

Todella siisti ulkoasu, tuli oikein ammattimainen vaikutelma. Jotenkin blogista välittyy selkeästi kuinka kirjoittaja on aivan hullaantunut omaan koiraansa (ihana!) ja harrastaa monipuolisesti. Postaukset käsittelevät sopivassa suhteessa arkea, treenejä ja näytelmiä. Pidin tästä todella paljon ja jään mielenkiinnolla seuraamaan jatkossakin blogia.

                                                         


                                                                       Koiria maalta

Taas kerran hehkutan banneria, todella omalaatuinen ja erottuu muista. Teksti on sujuvaa ja ihana lukea pohdiskelevia treenipostauksia. Kuvat ovat hyvälaatuisia ja tukevat hyvin tekstiä. Mikäs vielä sen ihanampaa kuin penneli joka näyttää ihan "meidän" Kätkältä <3

Liityin lukijaksi!                                                   


                                                              Mäntylahen paimenet

Okei, pahoittelen jo alkuun... olen varmasti puolueellinen tätä blogia arvioidessani koska se on erään parhaista ystävistäni :)

Siis tämän blogin parasta antia on ehdottomasti äärimmäisen laadukkaat kuvat! Ihania paimenia milloin töissä, metsälenkillä tai hevoshommissa mukana. Tyykkän kun Krista osaa kuvailla arjen touhuja hauskasti ja joka teksti tulee aina luettua. Koska koiria on vähän isompi porukka niin on mukava kun postauksissa keskitytään aina välistä kuhunkin lauman jäseneen kerrallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti