tiistai 21. heinäkuuta 2015

Hyvän mielen blogihaaste

Tämän blogihaasteen tarkoituksena on miettiä asioita, jotka tuovat hymyn huulillesi, saavat sinut iloiseksi ja ennen kaikkea ovat sinulle tärkeitä. Kuka tahansa saa vapaasti osallistua ja halutessaan myös haastaa muita mukaan!

5 asiaa joista olen ollut kiitollinen tänään


Sain nukuttua aivan älyttömän hyvin ja aamusta asti olo on ollut poikkeuksellisen pirteä. Aamu alkoi myös varsin mukavasti kun pienen pieni Aune-kissa mönki kainaloon ja kehräsi siinä tyytyväisenä, on ihanaa että oma lemmikki tykkää olla lähellä. Mietin myös kuinka onnekas olen kun minulla on työpaikka tämän päivän Suomessa jossa taloudellinen tilanne on mikä on. Olen myös äärettömän tyytyväinen kotikylääni, parempaa asuinpaikkaa en voisi itselleni kuvitella. Ihanat työkaverit piristävät myös päivää, huippuhyvästä työporukasta kannattaakin olla kiitollinen!

5 asiaa jotka olen tehnyt jonkun muun eteen viimeisen kuukauden aikana

Jotenkin nämäkin asiat tahtovat liittyä koiriin, yllätys yllätys :) Esitin ystävälleni hänen bordercolliensa Rovaniemen Juhannusnäyttelyssä, tavoitteena saada alle yksi näyttelytulos vähintäänkin arvostelulla Hyvä. Jäi tosi hyvä mieli itsellekin kun koira saikin pykälää paremman arvostelun ja omistajaperhe oli niin iloisia asiasta.
Viikko sitten sunnuntaina agilitytreenien päätteeksi kävin viemässä pyörätuolilla liikkuvan ystäväni koiran autolla kotiin, sillä se venäytti jalkansa harjoituksissa eikä omistaja halunnut rasittaa sitä tarpeettomasti. 


Eilen autoin mieheni siskoa opettamaan koiralleen kontaktiesteet ja hienosti meni!  

Viime viikolla kävin leikkaamassa siskoni koiran kynnet sillä se on hoidossa äitini luona ja hän ei tähän operaatioon halunnut alkaa, Arsi nimittäin inhoaa sitä yli kaiken!

Pari päivää sitten olimme jälleen kerran näyttelyissä ja esitin tällä kertaa samaisen kyytiläisen jonka vein kotiinkin, ystäväni ei oikein itse pyörätuolin kanssa kehään voinut mennä.
5 asiaa jotka joku muu on tehnyt puolestasi viimeisen kuukauden aikana


Ihana ystäväni Krista on tuonut minulle koiraansa treeneihin jotta pääsisin harjoittelemaan sen kanssa. Tähän kuluu häneltä huomattavasti omaa aikaa ja rahaa ja olenkin hänelle äärettömän kiitollinen. 

Agilityohjaajamme Ari on käyttänyt myös älyttömän paljon aikaa ja vaivaa opettaakseen minua paremmaksi ohjaajaksi. Tietystikään ei yksin minua, vaan koko porukkaa, mutta olen silti älyttömän kiitollinen että hän jaksaa viikosta toiseen panostaa meihin niin paljon.

En nyt muista onko tämä viimeisen kuukauden aikana tapahtunut, mutta ystäväni Minna lahjoitti minulle koiranhihnan kun toinen hihnani meni rikki, kiitos siitä!

Treenikaverini Ahti on lahjoittanut minulle Racinelin Agility & Sport-koiranruokaa ties kuinka paljon, yhden pannan ja Hurtan viilennysloimen, ihan käsittämätöntä!

Kaikki ihanat ystäväni ovat jaksaneet kuunnella huoliani, jakaneet ilon hetkiä ja olleet läsnä.


 

5 asiaa jotka saavutit viimeisen vuoden aikana

Ensimmäinen sijoitus virallisissa agilitykisoissa Reinon kanssa, oli kyllä aivan upea fiilis!
Sain Reiskan oppimaan pysäytyskontaktit kunnolla eikä vain sinnepäin.
Voitin itseni ja uskalsin lähteä epävirallisiin kisoihin huonosti menneen kisakauden jälkeen jolloin meillä ei onnistunut kerrassaan mikään.

Olen oppinut koirista ja ohjaamisesta valtavasti ja kehittynyt ihmisenä paljon.
Minut valittiin Länsirajan Kennelkerhon Vuoden koiraihmiseksi.
Mainitse kolme ihmistä jotka ovat vaikuttaneet elämääsi eniten
 
Vanhempani, avopuolisoni sekä sisarukseni.Elämäsi viisi parasta hetkeä


Se hetki kun sain viisitoistavuotiaana nykyiseltä avopuolisoltani viestin jossa hän kertoi haluavansa seurustella kanssani.

Tunne, kun entinen oma hevoseni Lirika viimein toimi allani ensimmäisen kerran kuin unelma, höyhenen kevyenä ja energisenä.

Lainakoira Nemon kanssa ROP-sijoitus Helsingin Messarin näyttelyissä ja isoon ryhmäkehään pääsy.
Sijoitukset ja voitot Reinon kanssa agilityssä, onnistumisen ilo kun sain sen toimimaan lajissa muiden epäilyksistä huolimatta.
Se hetki kun minusta tuli ensimmäisen kerran täti. 


Mihin kirjaan tai elokuvaan palaat aina kun tarvitset piristystä?

Cathy Kellyn "Unelmista totta" on tullut luettua ties kuinka monta kertaa. "Nuoret Vaimot" (Olivia Goldsmith) on myös aivan loistava. Vanhemmista teoksista Jackie Collinsin "Hollywoodin miehiä" on myös aivan paras!


Mikä on ihaninta/kauneinta mitä sinulle on sanottu?

Eräs ihana ihminen totesi minulle kerran näin: " Olet kuin skumppa, poreileva ja pirteä ja sinun kanssa olo on aina yhtä juhlaa" <3Millainen olisi sinun mielikuvien täydellinen päivä?

Aamu alkaisi rauhaisasti, saisin viettää aikaa puolisoni kanssa. Myöhemmin agilitykisoihin jossa menisi hienosti ja loppuillasta kotona juhlistettaisiin voittoa ;)


3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! Ei muuta kuin samaa haastetta tekemään ;)

      Poista
  2. Sinulle on haaste blogissani -> http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/2015/07/liebster-awards-haaste.html

    VastaaPoista