torstai 31. tammikuuta 2013

Voihan lumisade!

Nyt olen viettämässä toista vapaapäivääni ja olen ihan puhkiväsynyt vaikka kello on vasta yksitoista. Eilen oli hyvä päivä, aamulla kävin ratsastamassa ja Huitaperintiellä oli tosi paljon lunta joten Lirika joutui kunnolla töihin. Kotiin laukkasimme isoa laukkaa ja loppumatkan ravasimme reippaasti. Hevonen vaikutti jaksavan oikein hyvin, joten kunto on selkeästi nousussa.

Ratsastuksen jälkeen katsoin katsomosta Ypäjä-sarjan viimeiset jaksot ja luin loppuun ihan superhyvän kirjan, "Nuoret Vaimot", suosittelen kaikille! Anttu tuli meille neljän maissa ja lähdimme kohti Torniota josta haimme huollossa olleen puhelimen ja kävimme kaupassa. Ajokeli oli kerrassaa hirveä, inhoan inhoan inhoan lumisadetta ja tuulta! Kotiin päästyämme käytimme koirat lenkillä, oli ihan kamalan raskasta kävellä auraamottimilla teillä.

Tänään vein Antun aamulla kouluun ja sen jälkeen olikin varusteiden putsauksen aika. Puhdistin kaikki nahkaiset varusteet oikein erityisen huolellisesti ja siivosinj satulahuoneen. Hevosetkin pääsivät tarhaan nauttimaan lauhasta säästä ja lumi vain pöllysi kun molemmat piehtaroivat antaumuksella.

Kissatkin saivat hieman ulkoilla, ne rakastavat lunta mutta eivät viihdy kovin kauaa kerralla ulkona. Sisäkissat eivät kun ole tottuneet kylmiin ilmoihin.

Tänään olisi ohjelmassa vielä uimaan lähtö, lenkki ja pikkuotusten häkkien siivous, huomenna sitten taas töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti