tiistai 7. elokuuta 2012

Lomaaaaaa!!!!

Ihanaa, viimeinkin kesäloma! Paitsi että... menin sopimaan tapaamisen erään vaatetoimittajan kanssa tälle päivää, joten oli herättävä kahdeksalta ja Torniossa olisi oltava paikalla klo 10.00. Sen verran voin paljastaa että hyvin, hyvin todennäköisesti tulette löytämään Lakkapäältä jatkossa myös HV-poolon ihaniakin ihanampia tuotteita! Muutama tunti meillä Satun kanssa vierähti ja sen jälkeen kävimme vielä Umpitunnelissa syömässä. Tämän jälkeen ajelin kotiin ja lähdin Lirikan kanssa maastoilemaan ja meillä oli niin hauskaa että oksat pois! Kuuntelin korvanapeilla musiikkia (toki sen verran hiljaisella että kuulin mahdolliset liikenteen äänet)  ja lauleskelin suureen ääneen pelottaakseni mahdollisen karhun pois tieltämme. Meillä on ikävä kyllä nähty läheisen naapurin pihalla karhu joka ilmeisesti pyörii edelleen lähimetsissä. Lirikan korvat pyörivät kuin propelit sen kuunnellessa epävireistä lallatustani ja ilmeisesti sekin oli oikein tyytyväinen sillä se meni todella hienosti ja kevyesti! Laukkasimme varmaan neljä kilometria rauhallisesti ja vakaasti ja nautin joka hetkestä!

Loppumatkan ravailimme välillä kooten ravia ja välillä askelta pidentäen. Hevonen oli kerrassaan loistava ja päätin että se saa tyytyä tänään tähän harjoitukseen, yleensä käymme vielä kentällä pyörähtämässä lyhyen maaston jälkeen. Tietysti haimme ne kuuluisat sokerit mummolasta ennenkuin jatkoimme matkaa kotiin. Lirika oli tyytyväinen ja iloinen reissun jäljiltä ja vein molemmat hevoset tarhaan nauttimaan tuulisesta kelistä, ei ötököitä eikä mitään!

Itse lähdin vielä juoksemaan ja treenaamaan, sillä ystäväni Minna on tehnyt minulle ammattitaidolla todella hyvän harjoitusohjelman jonka tarkoitus on kasvattaa kuntoani ja saada minut hoikistumaan. Tänään oli vuorossa 10 minuutin hölkkä, sen jälkeen 5 kertaa 30 sekunnin vetoja joissa tuli juosta lähes niin lujaa kuin pystyy ja aina yhden vedon jälkeen kävellä kunnes hengitys tasaantuu. Lopuksi kävelin vielä viisi minuuttia ja tein kuntopiirin tehtäviä kuusi minuuttia kahdeksan sijasta, en yksinkertaisesti pystynyt parempaan vaikka mitä olisin tehnyt! Minna sanoikin että parempi on tehdä kovalla tempolla vähemmän aikaa entä kuin kykenisi suorittamaan ohjelman ja sen jälkeen olisi vielä energinen olo.

Suihkun ja hevosten päiväruokien jälkeen päätin hieman laittautua kun odottelin Karoa hakemaan minut iltabingolle. Pitkästä aikaa oli hauska leikitellä huulipunilla ja höpöttää ottamalla oikein totaalisen "teiniposetuksia".

Bingolle lähdimme noin seitsemän maissa ja haimme mukaamme myös ystävämme Jonnan. Voitonvarmana pelasimme jokainen kahdella pelilaudalla, mutta pirhana, mitään ei tullut vaikka olimme todella lähellä joka kerta! Tärkeintähän koko hommassa on tietysti tunnelma ja pelaamisen ilo, mutta olisi ollut todella kiva viimeinkin voittaa edes se pienin summa,  500 kr. Tietysti tavoittelimme pääpottia joka oli tänään 30 000 kr, mutta se meni valitettavasti jollekin toiselle. Kotiin tultuamme kävin vielä vilkaisemassa tarhassa olevia hevosia ja lahjoin niitä muutamalla sokerilla, säälitti jättää toiset pimeään yöhön ulos. Toisaalta taas, nehän ovat hevosia herran jestas eivätkä mitään pieniä karvattomia kotikoiria, eiköhän ne + 10 asteessa pärjäile!

Bingolaudat kovassa käytössäEväitä


Nyt pitää painua pikkuhiljaa pehkuihin jotta jaksaa huomenna pestä koko tallin ja puruttaa karsinat uudelleen jotta tyttelit saavat olla taas yöt sisällä. Eiköhän se ole hyvää yötä ja palataan huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti