keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Ratsastusta

Nyt kun koirailu on hieman jäissä, päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä vähän heppailemaan pitkästä aikaa. Ystäväni ja entinen tuntilaiseni Saara oli innostunut taas ratsastuksesta ja kyseli tietäisinkö hänelle sopivaa hevosta. Krista taas on pitkään voivotellut hyvän vuokraajan puuttumista niin minäpä fiksuna likkana päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja järjestää heidät yksiin asian tiimoilta. Saara kävi ensin kokeilemassa Taakea ja tykästyi siihen, mutta tarvitsi hieman apuja oikeiden nappuloiden löytymiseen. Sovimme siis yhteisen ratsastus/opetuskerran ja ei kun tuumasta toimeen!

Siispä maanantaina lähdimme kuolemaa uhmaten ajamaan peilijäisille teille mutta onneksi meillä ei ollut mikään kiire, matka meni joka tapauksessa mukavasti höpötellen. Perillä meidät saartoi Kristan ihana koiralauma, hyvä että kahvipöytään pääsi kun kaikki halusivat osansa rapsutuksista ja huomiosta, mainio joukko. Kahvisteltuamme lähdimme varustamaan Taake-pojan ja käppäilimme pienen matkan kentälle. Sovimme että käyn ensin itse selässä ja totuttuun tapaan Lauralla oli taas supertyylikkäät ratsastusvaatteet, älkää kauhistuko kuvia :)
Taake tuntui aluksi tosi jähmeältä ja etupainoiselta, mutta hetken sitä työstettyäni se lämpesi ja tuntui ihan asialliselta. Ei kun Saara kyytiin ja sitten parhaani mukaan koitin selittää miten Taake toimii. Ilmeisesti osaan paremmin selittää kuin ratsastaa, nimittäin Taake meni tosi paljon paremmin Saaralla kuin mulla. Hetkittäin meno oli jo erinomaisen näköistä, kyllä tästä kahdesta vielä hyvä pari tulee! Toivottavasti Saara innostuu käymään säännöllisesti, mukava tyyppi joka vielä osaa käsitellä hevosia asiallisesti, me like!

Alla video: Mukava oli käydä itsekin vähän hömpöttelemässä, tämä sopii minulle just eikä melkein sopivasti, ei mitään paineita ratsastuksesta, kunhan joskus saa heppastella. On kai se niin että vaikka kuinka tuntuu että hevoselämä on vähän jo taaksejäänyttä elämää, ei siitä heppakärpäsen puremasta taida parantua koskaan kokonaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti