lauantai 8. huhtikuuta 2017

Laavuretki ja tokotreeniä

Mikä ihana päivä onkaan takana! Työpäivä on onneksi näin lauantaisin lyhyt joten heti kun pääsin kotiin, pakkasin repun ja otin koirat remmiin ja lähdin retkelle. Suuntana oli jokavuotinen laavuretki jolle Kätkäkin pääsi osallistumaan ekaa kertaa. Matka ei ollut järin pitkä, parisen kilometriä mutta hiki ehti tulla tarpoessani vaaraan jyrkkiä ylämäkiä pitkin. Onneksi joku ystävällinen sielu oli jättänyt puita joten saatiin tehtyä tulet ja laitettua makkarat kärventymään.
Rymy ja Kätkä ottivat heti lunkisti, tiesivät että tähän leiriydyttiin ja kohta saadaan sapuskaa. Reino oli taas sitä mieltä että vmp, miksi me tähän jumituttiin ja eikö joko-kohta-heti voitas tehdä jotain? Noh, pakko senkin oli rauhoittua ja niin me hyvä tovi istuskeltiin ja nautittiin luonnon rauhasta, tosin Reinon lähes taukoamattoman piippauksen säestämänä.Kotiin päästyämme odottelin hetken Minnaa jonka kanssa olimme sopineet tokotreenit meille. Kävimme totuttuun tapaan pienen lenkin alkuun ja eikun töihin käsiksi. Rymyn kanssa harjoittelimme perusasentoa edelleen vahvemmaksi ja lisäksi teimme paikallaoloa. Pidensimme aikaa melko paljon ja pari kertaa Rymy oli sitä mieltä että heeiiii, täältä mä tuun! Se ei menoa hidastanut, ei muuta kuin koira takaisin paikalle ja uusiksi vaan. Viimein saatiin molemmille koirille tosi mallikkaita paikalla oloja, sekä nyt kumpikin koiruus keskittyi selkeästi enemmän vain oman ohjaajan käskyiin eikä tapahtunut pahastikaan toisen komentoihin reagoimista.


Olen aikas tyytyväinen Rymmeliin, se alkaa hoksata jo näitä perusjuttuja! En kiirehdi vaan haluan että se oppii ne vahvasti ja oikein ja siitä taas jatketaan vaikeampiin hommiin. Ainakin sillä on ihan koko aika superhauskaa! Häntä heiluu niin maan vimmatusti ja elämä on parasta just nyt :) Ihana koira jonka kanssa on ihan sikahauskaa touhuta :D

Pidemmittä puheitta, pieni koostevideo:


2 kommenttia:

  1. Tuo Rymyn takapäänkäyttö on kivaa katsottavaa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit, kiitos!! Sitä ollaan kuule treenattukin 😊

      Poista